Salontafels van Eleonora

Salontafels van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
31 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
31 Items
32

Eleonora

Een merk met een verhaal dat net zo mooi is als de meubels die ze maken. In de jaren 90 ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Zij nam Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor hij zijn hart aan de meubels. Willem besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is de liefde voor meubels onverminderd groot. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Eleonora heeft een duidelijk doel voor ogen: jou verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Dit alles met de kwaliteit die je van ze gewend bent en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen.

Design salontafel

Een salontafel is een meubel die veel aandacht krijgt, van jou maar ook van je visite. Daarom mag dit meubel zeker niet achterblijven in de styling van je interieur. Eleonora heeft de perfecte salontafels ontworpen om een echte eyecatcher in je woonkamer neer te kunnen zetten. Met de verschillende designs, afmetingen en materialen zit er voor ieder interieur een passende eettafel bij. Het is leuk om met hoogtes te spellen in je interieur en daarvoor kun je kiezen voor een aantal kleinere tafels met verschillende afmetingen. Liever één mooie design salontafel? Ook daar heeft Eleonora een geschikt model voor. Je kunt gaan voor een subtiel onderstel of juist voor een wat stoerder design. De dikte van het blad doet ook veel voor de uitstraling van je woonkamer. Kijk naar wat er past binnen jou interieur. Eleonora heeft een uitgebreid assortiment met kwalitatief mooie meubels.

Eleonora bij Musthaves

Voor meubels van Eleonora ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Wij bezorgen op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over producten van Eleonora, of je zoekt een product dat (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord over alles van Eleonora en andere top designmerken.
To Top