Salontafels van Pols Potten

Salontafels van Pols Potten
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
8 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
8 Items
32

Pols Potten

Het verhaal van Pols Potten begon met een zoektocht naar wat de wereld te bieden heeft. Dat is pure creativiteit. Sindsdien staat avontuur aan de basis van alles wat ze doen: ze gaan voor wereldse expressie, kiezen voor gedurfde samenstellingen en maken eigen regels. De designs van Pols Potten geven je interieur iets verrassends, brengen het tot leven en bieden je de gelegenheid om te spelen met jouw ruimte. Zij ontwerpen met enthousiasme, ontwerpen met humor en creëren met een niet-aflatende nieuwsgierigheid. Het allerbelangrijkste is voor hun het volgen en voeden van het creatieve instinct. Wat ze doen, doen ze goed en met heel hun hart. Als we volwassen worden volgen we in toenemende mate de regels van anderen. Ironisch genoeg vergeten we daarbij vaak de magie van het spel. Speelsheid is essentieel voor onze ontwikkeling, het bevordert onze fantasie en stimuleert onze creativiteit. Deze creativiteit is duidelijk terug te zien in de mooie collecties die ze ontwerpen. Pols Potten heeft bijzondere en echte blikvangers voor in ieder interieur.

Design salontafels

Wat is het toch leuk om te horen dat iedereen bij binnenkomst eerst een positieve opmerking maakt over jouw salontafel. Om de salontafels van Pols Potten kun je niet heen, dit zijn echte blikvangers binnen jouw interieur. De bijzondere vormen en kleurstellingen maken het unieke tafels. Het stevige materiaal van de salontafels maakt dat je er lang van kan genieten. Ze zijn dus niet alleen mooi om naar te kijken, ook zeker heel funtioneel.

Pols Potten bij Musthaves

Voor producten van Pols Potten ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je vragen hebt over producten van Pols Potten , of wanneer je een bepaald product (nog) niet op de website ziet staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Pols Potten en andere top designmerken.

To Top