Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


Design on Stock - Diverse kleuren

Design on Stock - Diverse kleuren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Oer Hollands Design

Design on Stock is een Nederlands bedrijf dat meubelen ontwerpt in eigen beheer. Alle producten krijgen daarom ook de kwaliteitsstempel Made in Holland!

Ontwerpers Design on Stock

Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi de collectie.

Betaalbaar topdesign

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk en doordat alle meubelen in eigen beheer gemaakt worden, kan Design on Stock ook de beste prijs aanbieden. Zelfs de levertijd van alle meubelen zijn zeer kort. Lange wachttijden van een paar maanden zijn niet van toepassing. Design on Stock levert binnen een paar weken zodat jij snel van je meubels kunt genieten. De grootste hits van Design on Stock, de Bloq bank, Aikon Lounge bank en de Heelz bank zijn binnenkort te bewonderen in de nieuwe showroom van Musthaves.

Musthaves.nl is officieel dealer van Design on Stock

Wij zijn officieel dealer van Design on Stock en verlenen daarom ook dezelfde service en garantie als je van Design on Stock zelf mag verwachten. Voor meer informatie over de producten van Design on Stock, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je vraag te beantwoorden.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!