Dish Doctor afwasrek Magis

 54,00
Meer informatie
EAN 8050046400540
Productnummer AC22-1090
Merk Magis Design
Ontwerper Marc Newson
Kleur Oranje
Materiaal Polypropyleen
Hoogte 10
Lengte 46
Breedte 39
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
Het Dish Doctor afwasrek is onderdeel van een reeks kwalitatieve Magis producten.
Het Dish Doctor afwasrek heeft een opvallend en modern design. Kenmerken die niet vreemd zijn voor Magis en in samenwerking met Marc Newson weten zij deze eigenschappen naar flinke hoogtes te tillen. Dit afwasrek is niet alleen functioneel maar het mag naast de afwas een vast plek op het aanrecht verdienen dankzij het opvallende design. - Modern design. - Ontworpen door Marc Newson. - Gemaakt van polypropyleen.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over keukenaccessoires of over een ander product van Magis dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake het Dish Doctor afwasrek van Magis en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top