Ferm Living

Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
8 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
8 Items
32

Ferm Living

We gaan helemaal terug naar 2005 voor het verhaal achter Ferm Living. Het begon met gebrek aan mooi behang, waar één ontwerp uitgroeide. Al snel volgde er een passie en ontstond Ferm Living. Het belangrijkste voor de oprichter is dat Ferm Living een reeks waarden weerspiegelt waar ze trots op kunnen zijn. Hun ambitie is om mensen te inspireren om het soort ruimte te creëren waarin ze zich op hun gemak voelen, waar ze zichzelf kunnen zijn in hun eigen huis. Een huis is immers veel meer dan een verzameling mooie voorwerpen, het is een plek waar het leven afspeelt. Een oprechte passie voor design, vakmanschap en esthetiek waren essentiële elementen bij de oprichting. Vanuit hun thuisbasis in Kopenhagen is door de jaren heen een vertrouwd ontwerp gecreëerd en deze brengen leven en schoonheid aan elk interieur. De ontwerpen worden gekenmerkt door de zachte vormen, rijke structuren en merkwaardige details. Daarnaast wordt ook gedacht aan het milieu, wat tegenwoordig erg belangrijk is.

Trine Anderson

Trine Anderson is een Deense vrouw, die opzoek was naar betaalbaar behang met grafische prints. Helaas was dit nergens te krijgen. Hierdoor kwam ze op het idee om dit zelf te doen door een studio in grafisch design op te richten. In 2006 komt haar eerste collectie met behang uit. Dit was het begin van het succes. Ferm Living is niet meer weg te denken uit de designwereld.

Musthaves is officieel dealer van Ferm Living

Musthaves mag zich een van de trotse dealers noemen. Je vindt bij ons geen namaak. Ben je op zoek naar een bepaald product, maar staat deze niet op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen alle producten van Ferm Living leveren. Voor meer informatie over Ferm Living of voor het opvragen van een offerte, kun je ook contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!
To Top