Four Leaves staande kapstok Magis

 357,00
Meer informatie
Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
Productnummer AC710
Merk Magis Design
Ontwerper Edward Barber & Jay Osgerby
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Aluminium
Hoogte 160
Diameter Ø 35
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
Het idee achter de Four Leaves kapstok, komt van Edward Barber & Jay Osgerby. Zij wilden een staande kapstok ontwerpen die zowel met als zonder jassen er aan, een echte eyecatcher zou zijn. Het uiteindelijke ontwerp is tot stand gekomen door honderden verschillende schetsen en modellen, totdat de mannen het antwoord vonden. Deze simpele doch elegante vorm van de 'bladeren', werd het uitgangspunt voor de kapstok. De kapstok is geheel gemaakt van aluminium, gepolijst of gespoten in kleur. Ook is de Four Leaves beschikbaar met parapluhouder. Daarnaast zijn de 'takken' van de 'bladeren' te gebruiken om kledinghangers aan te hangen, en kun je aan de uiteindes nog nonchalant je jas over de kapstok gooien. - Modern design. - Ontworpen door Edward Barber & Jay Osgerby. - Gemaakt van aluminium. - Verkrijgbaar in verschillende kleuren. - Ook verkrijgbaar met parapluhouder.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over staande kapstokken of over een ander product van Magis dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat je graag te woord over de Four Leaves staande kapstok van Magis en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top