076-5328184

Heb ik garantie? Jazeker!

Jazeker, op elk produkt zit minimaal 1 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat een consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De standaard garantietermijn bedraagt 1 jaar - onverlet de wettelijke rechten - na leverdatum. Na melding zullen wij de klacht in behandeling nemen en deze beoordelen op basis van de aangeleverde informatie. Daar waar nodig zullen wij eventueel aanvullende informatie opvragen (bijv. foto's). Indien de klacht gegrond is, zullen wij een passende oplossing aandragen. Soms is het mogelijk dat een fabrikant een langere garantie geeft. We zullen dit dan vermelden bij het desbetreffende artikel. Deze geldt naast de wettelijke rechten en doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit


Stuur alle zaken omtrent garantie naar het emailadres garantie@dcstores.nl samen met uw bestelnummer.


We zullen dan binnen 24 uur reageren met een oplossing. We zullen ten allen tijde met een snelle en duidelijke oplossing komen.


Zie hieronder enkele vragen reeds beantwoord:

 

Wat te doen met het artikel?


We laten u dat z.s.m. weten. Soms vragen we het op sturen. Wat het ook mag zijn, we vergoeden alle kosten inzake porto etc.

 

Ik woon in Belgie, is de garantie ook hier geldig?

 

Jazaker, op al onze produkten is de garantie geldig, zowel in Nederland als Belgie.

 

Oktober Woonmaand

 

Woood Actie

 

Rodeo Actie

 

€10,- Collectie korting

Oktober Woonmaand

 

Woood Actie

 

Rodeo Actie

 

€10,- Collectie korting