Webshop Keurmerk
076-5328184
Actie gemist? Wij helpen je graag verder! Mail ons of bel ons op 076 - 532 8184 voor een passende oplossing!

Garantie


Op elk product zit minimaal 1 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Van ons krijg je daar nog een jaar extra bovenop dus je mag een garantie periode van 2 jaar verwachten. Dit is, behalve een stukje service voor onze kant, vooral omdat wij volledig achter onze producten staan in zowel kwaliteit als in duurzaamheid. Soms is het mogelijk dat een fabrikant een langere garantie geeft. We zullen dit dan vermelden bij het desbetreffende artikel. Deze geldt naast de wettelijke rechten en doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Op deze pagina kan je de algemene informatie vinden omtrent onze garantie en services en hoe dit proces in zijn werk gaat. Neem gerust contact met ons op indien er onduidelijkheden zijn of als je vragen hebt omtrent de garantie.


Wat houdt mijn garantie in?

De (wettelijke) garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij, de consument, er in alle redelijkheid van mag verwachten. De standaard garantietermijn bedraagt 1 jaar - onverlet de wettelijke rechten - na leverdatum. Na melding zullen wij de klacht in behandeling nemen en deze beoordelen op basis van de aangeleverde informatie.


Wat wordt er van mij verwacht?

Na constatering van schade en/of missende onderdelen, vermeld dit dan direct. Dit kan je mailen naar klantenservice@dcstores.nl, vermeld hierin je bestelnummer (#MH1000*****) en uitleg van de betreffende klacht. Binnen 24 uur zullen wij je van een reactie of oplossing kunnen voorzien en daar waar nodig zullen wij eventueel aanvullende informatie opvragen (bijv. foto's). Het is daarom al handig om deze op voorhand te sturen samen met de uitleg omtrent de klacht of schade. Indien de klacht gegrond is, zullen wij een passende oplossing aandragen.


Wat te doen met het artikel?

Na de vermelding laten wij dit zo spoedig mogelijk weten. Gaat het om een product dat montage behoeft? Dan is het te allen tijde aangeraden om dit niet verder te monteren na constatering van schade of missende onderdelen om verdere schade te voorkomen.


Ik woon in België, is de garantie hier ook geldig?

Uiteraard, voor al onze producten gelden dezelfde voorwaarden voor zowel Nederland als voor België.

Musthaves.nl | Maart Mega Sale
Musthaves.nl | Maart Mega Sale op alles van VTwonen
Musthaves.nl | Maart Mega Sale op alles van Zuiver
Musthaves.nl | Maart Mega Sale op alles van Spinder Design
Musthaves.nl | Maart Mega Sale
Musthaves.nl | Maart Mega Sale op alles van VTwonen
Musthaves.nl | Maart Mega Sale op alles van Zuiver
Musthaves.nl | Maart Mega Sale op alles van Spinder Design
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis retourneren

Gratis* retourneren

Maar liefst 100 dagen bedenktijd waarop je het artikel kosteloos mag retourneren of ruilen, mits het voldoet aan de voorwaarden.
Musthaves.nl | Gratis gespreid of achteraf betalen

Gespreid of achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst. Met In3 betaal je over 3 termijnen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 4800 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!