Giro trolley BePureHome small

Normale prijs  99,00 Speciale prijs  85,18
Je bespaart: 13,82
Meer informatie
Leveringswijze Met PostNL (NL) of Bpost (Belgie)
EAN 8714713040889
Productnummer 375871
Merk BePureHome
Kleur Zwart
Materiaal Hout, Metaal
Hoogte 88,5
Breedte 47,5
Diepte 37,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Giro trolley small van BePureHome is onderdeel van de Giro serie.
De Giro trolley van BePureHome heeft dezelfde stijl als de Giro Trolley medium & large. De combinatie van de materialen hout en metaal geeft de trolley een ruwe vintage uitstraling. Hij is voorzien van een 2-tal vaste legplanken van hout. Deze legplanken zijn voorzien van een wax-laag. De trolley is expres niet helemaal gaaf afgewerkt en heeft daardoor een natuurlijke look. - Metaal, ruwe look. - Houten "oude" planken.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over trolley's of over een ander product van BePureHome wat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Giro trolley small van BePureHome en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top