Graypants

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Graypants Lighting

In 2011 werd Graypants ontdekt door de Amsterdamse importeur Van Mokum. Op de Furniture Fair in New York maakten ze kennis met Seth en Jon, de meesterbreinen achter Graypants. De indrukwekkende collectie bestond uit een aantal lampen die al klaar waren voor verkoop en uit wat series die nog in de kinderschoenen stonden. De focus ligt bij Seth en Jon bij het ontwerpen van producten, projecten en architectuur. De lampen van Graypants zijn stuk voor stuk handwerk en ‘one of a kind’.

Onderscheidend

Graypants onderscheid zich van andere bedrijven door haar keuze in materiaal. De lampenkappen worden gemaakt van precies, met laser gesneden, gerecycled karton. Dit karton word in Seattle, de thuisstad van de ontwerpers, verzameld en verder verwerkt. De circles die gesneden worden met behulp van een laser worden met de hand aan elkaar geplakt. Als je een lamp van Graypants in huis haalt, haal je een stukje vakmanschap en duurzaamheid in huis!

Musthaves.nl is officieel dealer van Graypants

Voor de producten van Graypants ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Graypants, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Graypants en vele andere top designmerken.
To Top