Guidelines Single tijdschriftenrek Frederik Roijé donkergrijs

 179,00
Meer informatie
Bezorging Pakketbezorging (BudBee / DPD / Bpost).
EAN 7432238820823
Productnummer GL 10.01
Merk Frederik Roije
Ontwerper Frederik Roije
Kleur Donkergrijs
Materiaal Metaal
Hoogte 52
Breedte 73
Diepte 6
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving

Het Guidelines tijdschriftenrek is onderdeel van een reeks kwalitatieve Frederik Roijé producten.
Het Guidelines Double tijdschriftenrek is de perfecte oplossing voor het opbergen van tijdschriften en dergelijk, zonder dat deze te veel de ruimte domineren. Het rek heeft een slank en elegant design dat bestaat uit verschillende metalen vlakke elementen die zo gebogen zijn dat ze ruimte creëren om tijdschriften tussen te steken. Dit geeft een mooi 3D effect en geeft de ruimte vrij waar je de tijdschriften (of boeken, schilderijtjes of andere snuisterijen) in kan plaatsen.

Het Guidelines Single tijdschriftenrek is gemaakt van metaal met een met poeder gecoate afwerking in de kleuren donkergrijs of wit. Daarnaast is het tijdschriftenrek ook leverbaar in een grotere uitvoering, perfect voor de grote ruimtes of combineer ze met elkaar voor een nog groter geheel.

- Modern design.
- Ontworpen door Frederik Roijé.
- Gemaakt van metaal.
- Poeder gecoate afwerking.
- Leverbaar in de kleuren donkergrijs en wit.
- Ook te verkrijgen in een grotere uitvoering.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over tijdschriftenrekken of over een ander product van Frederik Roijé dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Guidelines tijdschriftenrekken van Frederik Roijé en vele andere musthaves.
To Top