Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


Hardbrass

Hardbrass

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hardbrass

Het Barneveldse Hardbrass is een echt familiebedrijf en handelt de afgelopen 30 jaar al fanatiek in Deense, Italiaanse en Spaanse kwaliteitsartikelen. Ze leveren een brede keuze aan brievenbussen, deurbeslag, garderobehaken en meubelbeslag. De belangrijke speerpunten in de visie van Hardbrass zijn voorraad, compleetheid en oplossingsgericht werken. Door het strak op peil houden van de voorraad streeft het bedrijf er naar om binnen 24u bij de retailer of klant te kunnen leveren. Met on-/offline dealers door het hele land in combinatie met hun eigen online shop is Hardbrass een belangrijke speler geworden in de Nederlandse handel.

Musthaves.nl is officieel dealer van Hardbrass

Voor de producten van Hardbrass ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Hardbrass, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Hardbrass en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!