Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


HAY

HAY

Er komen geen producten overeen met de selectie.

HAY - Scandinavian Design

HAY is een Deens design merk, dat opgericht is in 2003 door Rolf en Mette Hay. Binnen een jaar lanceerde HAY zijn eerste collectie en vanaf dat moment was HAY direct wereldwijd razend populair. De filosofie achter de oprichting was om Deens design (vermaard in de jaren 50 en 60!) opnieuw op de kaart te zetten. Nu, ruim tien jaar later kunnen we wel stellen dat dat gelukt is, getuige de immense populariteit van het merk HAY wereldwijd. Voorbeelden hiervan zijn de Loop Stand serie met z’n stoere industriële look ontworpen door Leif Joergensen, en de immens populaire About a Chair serie ontworpen door Hee Welling die een lijn heeft ontwikkeld die in werkelijk vrijwel ieder interieur op zijn plek valt door de functionele en eenvoudige uitstraling waarmee eindeloos te combineren valt. Twee zeer geliefde productlijnen, en dat is niet zonder reden. Sierlijk, maar toch een krachtige uitstraling, en bovendien uitgevoerd in prachtige hoogwaardige materialen.

Hip en beroemd

De namen van de series spreken misschien niet altijd tot de verbeelding, maar zoals de oprichter Rolf zelf zegt: “A chair must be pretty, comfortable and well priced. And that´s that.” En dat is precies waar HAY voor staat: originele producten, van een tijdloos design, voor een redelijke prijs. De designers van HAY zijn altijd op zoek naar een perfecte samenwerking tussen authenticiteit en functionaliteit. Een goed idee leidt dan tot een product van hoge kwaliteit, met een duurzaam karakter. HAY is weliswaar opgericht door Rolf en Mette Hay, ze werken samen met een groot team van designers, waaronder Sebastian Wrong (Wrong for HAY), Scholten&Baijings, Hee Welling, Leif Joergensen en vele anderen. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent, en nieuwe ideeën. Met bekende namen heeft oprichter Rolf niet zo veel; “Don´t get blinded by a big name, maybe they will be dull and boring”. Kortom, de filosofie van het bedrijf, de dynamische manier van het ontwikkelen van ideeën, komt ook terug in de samenstelling van het team.

Eervolle vermeldingen

Inmiddels is een aantal meubels van HAY opgenomen in de vaste collectie van onder andere het MOMA in New York (Prince chair), Centre Pompidou in Parijs (Plopp) en Les Arts Décoratifs in Parijs (Copenhague chair). Samen met het grote aantal prijzen dat het bedrijf inmiddels in de wacht heeft gesleept, kunnen we wel stellen dat een groot merk geboren is. Van vloerkleed tot bureau, van krukje tot bijzettafel, van idee tot eindproduct is er met passie aan gewerkt.

Musthaves.nl is officieel dealer van HAY

HAY wordt wereldwijd verkocht, en Musthaves mag zich een van deze vele dealers noemen. Voor meer informatie over de producten van HAY dan kun je altijd contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een product, of meerdere producten op projectbasis, we staan je graag te woord.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!