Hermeta

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
5 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
5 Items
32

Hermeta – al 70 jaar

Hermeta is een groot bedrijf met grote successen in al haar bedrijfstakken. Ze hebben grote klanten zoals de Nederlandse Spoorwegen, aan wie ze grepen voor deuren, bagagerekken, afvalbakken en tafeltjes leveren. Daarnaast zijn ze groot in gevelbouw en interieurbouw, sanitaire wanden, lockers en natuurlijk garderobes. Met als basismateriaal het gebruik van kwalitatief aluminium maakt Hermeta (bijna) alles wat je nodig hebt voor in de horeca, het bedrijfsleven of op scholen.

Missie

Hermeta wenst tot de toonaangevende en vooraanstaande bedrijven te horen in haar markten. Dit willen wij bereiken door een authentieke, goed gewortelde, nauwe samenwerking aan te gaan met onze klanten en leveranciers. Verder combineren wij het vakmanschap en de passie van onze medewerkers met innovatieve productie- technologieën en een solide financiële positie. Onze processen en producten onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en design.

Musthaves.nl is officieel dealer van Hermeta

Voor de producten van Hermeta ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Hermeta, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Hermeta en vele andere top designmerken.
To Top