Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


Huygens Amsterdam

Huygens Amsterdam

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Huygens Amsterdam

Een Huygens klok is er eentje met complete stilte. Waar andere uurwerken de gehele dag een tikkend geluid afgeven zorgen de klokken van dit merk dat de ruimte geruisloos blijft. Door de innovatieve technologie garanderen de klokken een kalmte als nooit tevoren waargenomen. De vervaardiging van de klokken gebeurt ook enkel met de beste materialen die er te verkrijgen zijn, zo blijft de wandklok jarenlang goed en behoudt het zijn tijdloze uitstraling.

Christiaan Huygens

Christiaan Huygens kan de vader van alle klokken worden genoemd. In 1656 heeft hij de pendulum bedacht, dit gewicht werd in beweging gezet en dit vormde later de basis van de meeste klokken. Een pendulum vertegenwoordigde het meest precieze tijdwerk en werd daarom veel gebruikt. Huygens is een vooraanstaande wetenschapper van zijn tijd waarin hij altijd op zoek was naar de beste en volgende uitvindingen. Dit is waarin Huygens Amsterdam de vergelijking opzoekt, met hun geweldige nauwkeurigheid wilt het inspireren om de klokken een stap verder te brengen.

Musthaves.nl is officieel dealer van Huygens Amsterdam

Voor de verlichting van Huygens Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Huygens Amsterdam, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Huygens Amsterdam en vele andere top design musthaves.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!