Webshop Keurmerk
076-5328184

Gratis Musthaves giftcard!
Klik hier

Hybrid Isaura dinerbord Seletti

Hybrid Isaura dinerbord Seletti
Hybrid Isaura dinerbord Seletti Hybrid Isaura dinerbord Seletti Hybrid Isaura dinerbord Seletti Hybrid Isaura dinerbord Seletti Hybrid Isaura dinerbord Seletti Hybrid Isaura dinerbord Seletti Hybrid Isaura dinerbord Seletti
Het Isaura dinerbord van Seletti is onderdeel van de Hybrid serie.
De Hybrid servies serie is een bijzondere en kenmerkende collectie van onder andere borden, bekers, schalen en vazen ontworpen door het CTRLZAK Art & Design Studio. Zij hebben voor Seletti een unieke serie mogen ontwerpen bestaande uit traditioneel serviesgoed dat uit 2 verschillende delen aan elkaar is verbonden. Dit geeft het originele, bijna kitscherig, ontwerp van het servies een unieke twist en weet op deze manier een alledaags product een opvallende uitstraling te geven.

De Hybrid serie is gemaakt van Bone China porselein, ofwel beenderporselein, deze procedure is uitgevonden door Thomas Frye in 1749 en is het sterkste porselein dat er is. De serie bestaat uit een reeks borden, schalen, vazen, bekers, koper en schotels en theeservies. De platte borden komen in verschillende uitvoeringen in zowel ontwerp als beschildering. Naast Isaura bestaat de keus tussen de uitvoeringen Eusapia, Ipazia, Eudossia, Valdrada en Zoe. Tevens biedt de Hybrid borden serie ook een reeks diepe borden, serveerborden en hoge taartborden.

- Uniek design.
- Ontworpen door CTRLZAK.
- Onderdeel van de Hybrid serie.
- Gemaakt van Bone China porselein.
- Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over servies of over een ander product van Seletti dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake de Hybrid collectie van Seletti en vele andere musthaves.

✓ Levertijd is 2 - 4 weken

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn
Excl. BTW: € 45,45 Incl. BTW: € 55,00

Product informatie

Extra informatie

EAN 8008215097213
Productnummer SE-09721
Merk Seletti
Ontwerper CTRLZAK
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Porselein
Afmetingen Hoogte 2,3cm x Diameter Ø 27,5cm

Ook interessant voor u?

Hybrid Ipazia dinerbord Seletti

Hybrid Ipazia dinerbord Seletti

Excl. BTW: € 45,45 Incl. BTW: € 55,00
Hybrid Eusapia dinerbord Seletti

Hybrid Eusapia dinerbord Seletti

Excl. BTW: € 45,45 Incl. BTW: € 55,00
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

GRATIS GIFTCARD
GRATIS GIFTCARD