Webshop Keurmerk
076-5328184

Gratis Musthaves giftcard!
Klik hier

Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26

Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26
Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26 Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26 Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26 Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26 Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26 Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26 Hybrid Raissa taartbord Seletti Ø26
Het Raissa taartbord van Seletti is onderdeel van de Hybrid serie.
De Hybrid servies serie is een bijzondere en kenmerkende collectie van onder andere borden, bekers, schalen en vazen ontworpen door het CTRLZAK Art & Design Studio. Zij hebben voor Seletti een unieke serie mogen ontwerpen bestaande uit traditioneel serviesgoed dat uit 2 verschillende delen aan elkaar is verbonden. Dit geeft het originele, bijna kitscherig, ontwerp van het servies een unieke twist en weet op deze manier een alledaags product een opvallende uitstraling te geven.

De Hybrid serie is gemaakt van Bone China porselein, ofwel beenderporselein, deze procedure is uitgevonden door Thomas Frye in 1749 en is het sterkste porselein dat er is. De serie bestaat uit een reeks borden, schalen, vazen, bekers, koper en schotels en theeservies. De taartborden komen in verschillende uitvoeringen in zowel ontwerp, formaat en als beschildering. Naast de Raissa met het formaat van Ø 26cm is het taartbord ook te verkrijgen in de formaten Ø 32cm genaamd Moriana en een formaat van Ø 20m genaamd Leandra. Daarnaast biedt de Hybrid borden serie ook nog een reeks platte borden, diepe borden en serveerborden.

- Uniek design.
- Ontworpen door CTRLZAK.
- Onderdeel van de Hybrid serie.
- Gemaakt van Bone China porselein.
- Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over servies of over een ander product van Seletti dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake de Hybrid collectie van Seletti en vele andere musthaves.

✓ Levertijd is 2 - 4 weken

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn
Excl. BTW: € 80,99 Incl. BTW: € 98,00

Product informatie

Extra informatie

EAN 8008215097664
Productnummer SE-09766
Merk Seletti
Ontwerper CTRLZAK
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Porselein
Afmetingen Hoogte 11,5cm x Diameter Ø 26cm

Ook interessant voor u?

Hybrid Eusapia dinerbord Seletti

Hybrid Eusapia dinerbord Seletti

Excl. BTW: € 45,45 Incl. BTW: € 55,00
Hybrid Zoe bord Seletti

Hybrid Zoe bord Seletti

Excl. BTW: € 26,45 Incl. BTW: € 32,00
Hybrid Eudossia bord Seletti

Hybrid Eudossia bord Seletti

1 beoordeling(en)
Excl. BTW: € 27,27 Incl. BTW: € 33,00
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

GRATIS GIFTCARD

GRATIS GIFTCARD