Ilium DV2 garderoberek Van Esch 100cm

 805,86
Meer informatie
Artikelnr: 750074
EAN 8713147750074
Merk Van Esch
Kleur Lichtgrijs
Materiaal Aluminium, Metaal
Hoogte 170
Breedte 100
Diepte 60
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

Het Ilium DV2 garderoberek van Van Esch is onderdeel van de Ilium serie.

De Ilium serie is waarschijnlijk een van de bekendste uit het assortiment van Van Esch. Vanzelfsprekend is deze ook een van de meest veelzijdige en dat is goed te zien aan de vele uitvoeringen waar deze serie in is te verkrijgen. Zo heb je keus uit diverse formaten, het aantal haken en uitbreidingen van diverse accessoires. Van Esch hanteert hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, waardoor de Ilium serie ideaal is voor kleedkamers in scholen, sportclubs en instellingen.

Het Ilium garderoberek is 100 cm breed en bevat aan beide zijden een dubbele rij met in totaal 38 haken om kleding aan op te hangen. Aan de bovenzijde bevindt zich een opbergrek voor tassen. Daarnaast is het DV2 garderoberek ook te verkrijgen met een breedte van 150cm met 52 haken of met een breedte van 200cm met 76 haken. De 150cm en de 200cm uitvoering bevat 3 steunen in plaats van 2 voor optimale stevigheid aan de constructie. Het is mogelijk om het Ilium garderoberek uit te breiden met optionele zwenkwieltjes en ingebouwde parapluhouder. Dit betreft maatwerk, aangepaste retourvoorwaarden zijn hier op van toepassing.

- Veilig en functioneel design.
- Ontworpen door het Van Esch Team.
- Onderdeel van de uitgebreide Ilium serie.
- Vervaardigd uit staal en aluminium.
- Inclusief montagebenodigdheden.
- Verkrijgbaar op wielen indien gewenst.
- Leverbaar in diverse formaten.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over garderoberekken of over een ander product van Van Esch dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord inzake het Ilium DV2 garderoberek van Van Esch en vele andere musthaves.
To Top