Ilium H16K wandkapstok Van Esch

 106,48
Meer informatie
Artikelnr: 750258
EAN 8713147750258
Merk Van Esch
Kleur Lichtgrijs
Materiaal Aluminium
Hoogte 30
Breedte 45
Diepte 16
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Ilium H16K wandkapstok van van Esch is onderdeel van de Ilium serie.

De Ilium serie is waarschijnlijk een van de bekendste uit het assortiment van Van Esch. Vanzelfsprekend is deze ook een van de meest veelzijdige en dat is goed te zien aan de vele uitvoeringen waar deze serie in is te verkrijgen. Zo heb je keus uit diverse formaten, het aantal haken en uitbreidingen van diverse accessoires. Van Esch hanteert hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden, waardoor de Ilium serie ideaal is voor kleedkamers in scholen, sportclubs en instellingen.

De Ilium H16K wandkapstok heeft 2 haken met daaraan bijgeleverd 2 Ilium kledinghangers. Eventueel is de kapstok ook zonder de hangers te gebruiken. De Ilium H16K kapstok is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zo is deze naast de uitvoering met 2 haken ook leverbaar met 1, 3 of 4 haken. Alle uitvoeringen zijn voorzien van de originele Ilium kledinghangers.

- Veilig en functioneel design.
- Onderdeel van de uitgebreide Ilium serie.
- Ontworpen door het Van Esch team.
- Vervaardigd uit staal en aluminium.
- Voorzien van 2 kunststof haken.
- Inclusief montagebenodigdheden.
- Inclusief originele Ilium kledinghangers.
- Leverbaar in diverse formaten.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kapstokhaken of over een ander product van Van Esch dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord inzake de Ilium H16K kapstokhaken van Van Esch en vele andere musthaves.
To Top