Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


IXXI

IXXI

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

IXXI

Het is een terugkerend probleem in menig inrichting. Wat hangen we aan de muur. Echte kunst? Een poster? Het ene te duur, het andere te goedkoop, en vaak blijft de muur dan maar leeg. De drie designers Paulien Berendsen, Eric Sloot en Roel Vaessen moeten ongeveer hetzelfde hebben gedacht toen ze tijdens hun vele creatieve avondjes tot de conclusie kwamen dat er toch een mogelijkheid moest bestaan om iets moois, betaalbaars en unieks in huis te halen om je muren mee te decoreren. Als er in de zomer van 2009 geen opdracht vanuit de provincie Noord-Brabant was gekomen voor het trio om 20.000 kaartjes aan elkaar te koppelen, was het idee misschien nooit ontstaan. De opdracht was om het koppelkruisje te ontwerpen waarmee de kaartjes aan elkaar gezet konden worden. En als iets op hele grote schaal voor een gemeenteproject werkt, waarom dan niet óók in de huiskamer? IXXI werd geboren. Een flexibele wanddecoratie in vele maten, kleuren en patronen verkrijgbaar. Het product wordt zo goed ontvangen, dat het in 2010 meteen genomineerd wordt voor de Dutch Design Award.

Liever een Vermeer of toch Nijntje

De keuzes zijn legio. Je kunt het zo gek niet bedenken of de afbeelding is verkrijgbaar. Voor de kinderkamer een Nijntje, en boven de bank eindelijk een “echte” Vermeer. Nou ja, echt IXXI in ieder geval. Met partners als het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Getty Images en vele anderen, is het mogelijk om je favoriete afbeelding in huis te halen.

Musthaves.nl is officieel dealer van IXXI

Voor de producten van IXXI ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van IXXI, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over IXXI en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!