J'é wandhaak X'tenz antraciet

 29,50
Meer informatie
Productnummer X003.04-49
Merk X'tenz
Ontwerper Annelies den Besten
Kleur Antraciet
Materiaal Aluminium
Hoogte 12,1
Breedte 8
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De J'é wandhaak is onderdeel van een reeks kwalitatieve X'tenz producten.
De J'é wandhaak is een fraai vormgegeven haak dat een dubbele functie heeft. De J'é is namelijk ontworpen om twee objecten te kunnen dragen, dit zou bijvoorbeeld een jas, sjaal of hoed zijn. Deze wandhaak blinkt echt uit door zijn eenvoud, maar daardoor is die zeker niet saai! De wandhaak blijft praktisch en strak, het dient zijn doel goed en is door het gebruik van aluminium licht van gewicht. De wandhaak is naast de kleur antraciet ook verkrijgbaar in de kleuren brons, petrol blauw en jade. - Modern design. - Ontworpen door Annelies den Besten. - Gemaakt van aluminium. - Voorzien van een antraciet kleur. - Wordt geleverd met montagemateriaal. - Eenvoudig te bevestigen aan een wand. - Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kapstokhaken of over een ander product van X'tenz dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de J'é wandhaak van X'tenz en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top