June wandplank Kay set van 3 stuks

 79,95
Meer informatie
Artikelnr: 2470/15
Merk Kay
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Acaciahout
Hoogte 4
Breedte 60
Diepte 13
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving
De June wandplanken set van KAY bestaat uit maar liefst drie wandplanken. Ze zijn gemaakt van acaciahout en hebben nog de originele houtvorm. Gebruik de June bijvoorbeeld voor fotolijstjes, boeken of woonaccessoires. Je kan de wandplanken lineair plaatsen, laten verspringen of door de ruimte verdelen. De keus is geheel aan jou! Met deze June wandplanken haal je een stukje natuur in huis!

De June wandplanken kun je gemakkelijk monteren zonder de montage zichtbaar is. Aan de achterzijde van de plankjes zijn metalen plaatjes bevestigd welke je over een uitstekende schroef of haakje kunt schuiven. Deze schroeven zitten weliswaar niet bijgeleverd, echter dankzij de opening van het montageplaatje kunnen deze over genoeg diverse formaten schroeven worden geschoven.

- Natuurlijk design.
- Gemaakt van acaciahout.
- Originele vorm van de boomstam.
- Wordt geleverd in een set van drie.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wand- of boekenplanken of over een ander product van KAY dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord inzake de June wandplank van KAY en vele andere musthaves.
To Top