Kay

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kay

In 1957 is Kay opgericht en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een totaalleverancier van (klein)meubelen en verlichting. De collectie bestaat uit ± 1000 unieke producten die allemaal binnenshuis ontworpen en ontwikkeld worden. Tijdens dit proces volgen (en zetten) ze de heersende trends en hebben zij oog voor het neerzetten van kwalitatief goede producten. Hierin ligt de passie van Kay. Door constant bezig te zijn met productontwikkeling en het bedenken van nieuwe artikelen, waarbij zij zich volledig inzetten om van een ruwe schets naar een product te komen die de consument graag in zijn huis ziet staan. Doordat Kay al vele jaren operatief is, is er binnen Kay veel ervaring, kennis en kunde aanwezig. Die zetten ze hierbij zo goed mogelijk in.

Hoe omschrijft Kay zich.

Wij omschrijven onszelf graag als een groeiend familiebedrijf dat constant streeft naar innovatie en vooruitgang, want 'stilstand is achteruitgang’.

Geschiedenis van Kay.

In 1957 is de firma Kay opgericht. Destijds was het een metaalverwerkend productiebedrijf in woon decoratieve producten. In de tijd leverde het bedrijf een breed assortiment van metalen, tinnen en messing woondecoratie artikelen aan de detaillist. Producten zoals rookstandaards, kannetjes, onderzetters en kaarsenkandelaars werden jarenlang geproduceerd. Ook toen al voerde Kay een zeer breed assortiment van producten die in die tijd innovatief en eigentijds waren.
Eind jaren 70 werd het glas in de Kay collectie geïntroduceerd. Dit heeft jaren lang, samen met de houten artikelen, het assortiment uitgemaakt. Langzamerhand begon het glas hierin de boventoon te voeren, totdat rond 2007 het hoogglas in de collectie geïntroduceerd werd. Hiermee is Kay enkele jaren erg succesvol geweest. Tegen 2015 aan is echter zowel het glas, als het hoogglans volledig uit de collectie verdwenen en is Kay het assortiment gaan voeren waar wij hedendaags bekend om staan. Verder is er eind jaren 2000 een grote toevoeging aan het assortiment geweest, namelijk de verlichting. De modellen en uitvoering zijn hierin inmiddels enorm veranderd, maar deze artikelen voeren wij nog steeds met veel plezier en succes.

Kay bij Musthaves

Voor producten van Kay ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment? Bestel dan direct je favoriet(en) online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen en uitgebreide betalingsmogelijkheden, zoals gratis achteraf betalen en in termijnen betalen. Mocht je vragen hebben over de collectie van Kay, of zoek je een product dat je (nog) niet op onze site terug kan vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord over alles van Kay en vele andere top designmerken.
To Top