Ledikanten

Ledikanten
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 74
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 74
32

Design ledikant bij Musthaves

Het eerste bed van je kleintje moet er een zijn waar ze met een gerust hart tot rust kunnen komen en sterk en groot kunnen worden. Een ledikant is zo ontworpen dat deze mee kan groeien met je kind in de eerste paar jaar van hun leven. Wanneer je merkt dat je kind iets te makkelijk zichzelf omhoog kan trekken aan de zijkant van het bed, dan laat je het bed een stukje zakken. Op de hoogste stand moet de afstand tussen de bodem en de bovenkant van de spijlen minimaal 30 cm zijn. Zo blijft het veilig als je kind wil proberen te staan in bed. Ook is het belangrijk dat de afstand tussen de spijlen tussen de 4,5 en 6,5 cm is. Musthaves heeft in de collectie top ledikanten van topmerken. Laat je hierboven inspireren!

Een design ledikant voor iedere kinderkamer

Met alle prachtige design ledikanten in ons assortiment bestel je altijd iets unieks. Ook van de kinderkamer kun je een design kamer maken. Het ledikant wordt het middelpunt van de kamer en iedereen zal het zien. Ga je voor een licht, donker of toch neutrale kleur? Wij bieden ook verschillende series aan waarmee je de kinderkamer compleet in dezelfde stijl kunt inrichten. Door het ruime assortiment ledikanten hebben wij voor ieder budget en interieur een passend ledikant.

Keuze kunnen maken?

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment design ledikanten voor in de kinderkamer? Bestel dan nu direct je favoriet(en) online in onze shop. Profiteer van gratis verzending van jouw design ledikant, een retourtermijn van 30 dagen en uitgebreide betalingsmogelijkheden. Heb je nog vragen over de collectie ledikanten of andere musthaves? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.
To Top