Koekoek klok Chris Koens blauw

 59,00
Meer informatie
Leveringswijze Met PostNL (NL) of Bpost (Belgie)
Merk SEEL
Ontwerper Chris Koens
Kleur Lichtblauw
Materiaal Keramiek
Afmetingen Diameter Ø 10cm x Diepte 6cm
Gratis thuisbezorgd vanaf € 25
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Koekoek klok is onderdeel van een reeks kwalitatieve Chris Koens producten.
De Koekoek klok van Chris Koens is vrij ongewoon als je aan een koekoeksklok denkt, maar een betere omschrijving zou er niet voor hoeven te zijn. In tegenstelling tot de reguliere koekoeksklok is de Koekoek uitgerust met veren als wijzers, Chris Koens heeft op deze wijze een klassiek product volledig om weten te toveren in een uniek ontwerp. De behuizing van de Koekoek klok is gemaakt van keramiek en is naast blauw te verkrijgen in de kleur wit. - Uniek design. - Ontworpen door Chris Koens. - Tevens verkrijgbaar in de kleur wit. - Tijd in te stellen via de achterkant, aan de veren dient niet gedraaid te worden.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over klokken of over een ander product van Chris Koens dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Koekoek klok van Chris Koens en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top