Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


La Forma

La Forma

Er komen geen producten overeen met de selectie.

La Forma

Het merk LaForma (onderdeel van Julia Grup) is opgericht in 1982 in Spanje. Vier broers, en één persoon van buiten, maar opmerkelijk genoeg met dezelfde achternaam; Julia. De naam voor het bedrijf was geboren, te weten Julia Grup. LaForma is de naam van het merk dat ze produceren, en de gehele ontwikkeling, productie, afwerking, en distributie van het merk LaForma voert het bedrijf zelf uit. Ze zijn internationaal geroemd om hun inventiviteit en innovatie, met constant behoud van de prijs-kwaliteit verhouding. Want samen met een snelle levering is dat één van de handelsmerken van LaForma. Vorm en functionaliteit voor een redelijke prijs.

Complete inrichting

Alle mogelijke meubels die je maar kan verzinnen, maar dan wel van topkwaliteit, met stuk voor stuk de eigenheid van een uniek ontworpen design. Van vloer tot plafond, alles is te koop bij La Forma. Neem bijvoorbeeld de living-serie. Een vrijwel complete stijlvolle inrichting is samen te stellen vanuit deze lijn. Van de Stick collectie tot het Succes bureau, van Lars eetkamerstoelen. Deze serie is prachtig aan te vullen met producten uit andere lijnen. Op je bijzettafeltje zet je een sfeervolle Percy lampen uit de Casual serie en aan je mooie bureau schuif je gemakkelijk aan met een Kenna stoel uit de Comer serie. Het mooie is dat je niet het gevoel krijgt dat je alles uit één winkel hebt gekocht. De producten zijn allemaal unieke ontwerpen, zonder dat ze hun functionaliteit verliezen. Niet dat we functionaliteit moeten verwarren met strak of industrieel. Functionaliteit is veel meer dan alleen een opgeruimd bureau met een metalen opbergkast. Functionaliteit raakt alle facetten van ons leven. Ook je luie bank, je vrolijke lamp of je warme vloerkleed hebben een functie. Of zoals ze bij LaForma zeggen: "Comfort is ook een functie".

Jordi Dedeu

Jordi Dedeu, één van de ontwerpers van LaForma: “Waar het om gaat is om een dialoog te creëren tussen vintage en modern. Tussen klassieke meubels en de trends van nu. Dat leidt ons ontwerpers naar een fris minimalistisch uiterlijk van meubels, met vormen die ons lichtjes herinneren aan vintage, zwart-wit films en technicolor. Het combineren van materialen als blank hout en hout in gelakte “stone-colours” met metalen frames dempen de kilte van het minimalisme, maar zorgt er tegelijk voor dat het zijn industriële “touch” behoudt. Ik zie een belangrijke rol voor ons, daar meubels zo’n grote rol spelen in ons persoonlijke leven. Voor mij persoonlijk geeft het betekenis aan het ontwerpen. Het is alsof de cirkel dan sluit. Een ultieme samensmelting van een creatief menselijk proces met de industriële functionaliteit.”

Musthaves.nl is officieel dealer van La Forma

Voor de producten van La Forma ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van La Forma, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over La Forma en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!