Leander

Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
18 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
18 Items
32

Leander

Het populaire merk Leander staat voor tijdloos en modern Deens design. Gemaakt om het dagelijks leven van ouders en kind, vooral prettiger te maken. Een kindermeubel van Leander groeit en beweegt met je kleine mee, is uitermate duurzaam en kan van generatie op generatie worden doorgegeven. Musthaves is officieel dealer van Leander baby- en kinderkamer meubilair.

Van baby wiegje tot kinderbed, de Leander collectie bestaat uit een fraaie serie meubels om het leven een stuk aangenamer te maken. Leander groeit met je kindje mee, wat maakt dat je voor een nieuwe groeifase niet telkens nieuw meubilair hoeft aan te schaffen. Met een Leander bedje uit bijvoorbeeld de Linea en Luna serie, beleven jij en je kleine plezier van baby tot peuter leeftijd. Van een fijne en veilige comfortabele slaapplek, tot een heerlijke verblijfplek waarin de kleine zich kan ontwikkelen.

Rondom het kinderbed biedt Leander nog een breed scala aan praktische oplossingen. Zoals de strak vormgegeven ladekast, met een handige commode opbouw unit en fijne accessoires. Hierdoor heb je alles heerlijk dicht bij de hand tijdens het verzorgen van je kleinste. Niet alleen in de kinderkamer, zelfs aan tafel is over de groeifase van je kindje nagedacht. De speciaal door Leander ontwikkelde High Chair bijvoorbeeld. Een geweldig praktische meegroei stoel voor fijne interactie met je kindje aan tafel. Deze producten en nog veel meer vind je allemaal op musthaves.nl.

Duurzame kwaliteit en veiligheid staan bovenaan. Wat zich vertaalt in de toewijding ten aanzien van kwaliteit, tot in detail voor ieder Leander onderdeel en eindproduct.

To Top