Webshop Keurmerk
076-5328184

Gratis Musthaves giftcard!
Klik hier

Lifestyle

Lifestyle

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Lifestyle Home Collection

Lifestyle Home Collection is een modern, eigentijds merk en toonaangevende retailer in decoratie, meubels en lifestyle producten. Het merk is momenteel uitgegroeid tot een concern van serieuze grootte. Lifestyle telt intussen 8 winkels, 2 showrooms voor groothandels, 45 shop-in-shops en meer dan wel 1000 verkooppunten. Deze verkooppunten zitten verspreid door heel Europa, wat ze tot een herkenbaar merk in de Home Living branche.

‘Mensen thuis laten genieten van de alledaagse dingen in het leven’ is het motto van Lifestyle en hier willen ze hun aanbod op aanpassen. Met de artikelen uit de Lifestyle collectie kun je je persoonlijke sfeer in huis benadrukken, zodat je nóg meer kan genieten van je mooie interieur.

Veelzijdige collectie

Lifestyle heeft een groot assortiment met veel verschillende productgroepen. Deze productgroepen zijn ook weer ‘onderverdeeld’ in een basiscollectie en seizoenscollectie. In de seizoenscollectie gaan ze bij Lifestyle helemaal los met trends en hippe items, de basiscollectie is wat tijdlozer zodat je er lekker lang van kan genieten. Lifestyle bied een ruime keuze aan woonaccessoires, meubels, servies en woontextiel.

De collecties van Lifestyle worden met zorg en vaak ambachtelijk vervaardigd. Zo heb je altijd een kwalitatief goed product in handen. De collecties kenmerken zich vaak door het gebruik van moderne stijlen met afwisseling van klassieke ontwerpen.

Musthaves.nl is officieel dealer van Lifestyle

Voor de producten van Lifestyle ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Lifestyle, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Braxton en vele andere top designmerken.
GRATIS GIFTCARD
GRATIS GIFTCARD