Lines behang Ferm Living cashmere

Normale prijs  79,00 Speciale prijs  67,15 U bespaart € 11,85
Je bespaart: 11,85
Meer informatie
Artikelnr: FL100372693
EAN 5704723033813
Merk Ferm Living
Kleur Cashmere
Materiaal Vliesbehang Klasse A
Lengte 1000
Breedte 53
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

Het Lines behang is onderdeel van een reeks kwalitatieve Ferm Living producten.

Het Lines behang geeft jouw interieur een typische Art Deco look. Het lijnenspel wat aangebracht is in de kleur goud op de cashmere achtergrond is tevens helemaal van deze tijd. Combineer het met accessoires in hetzelfde kleurenpalet voor een goed totaalplaatje. Het behang is gemaakt met ongeweven Wallsmart technologie, dit soort behang is eenvoudiger en sneller om aan te brengen op je muur. Wanneer je het behang gaat plakken smeer je eerst de wand goed in met je behang mengsel, daarna zorg je dat het patroon van het behang goed in elkaar overloopt voor een goed resultaat. De kleuren van het behang kunnen verschillen per batchnummer, bestel daarom genoeg vierkante meters in een keer om een ongewenst kleurverschil te voorkomen. Een bestelling zal altijd geleverd worden met hetzelfde batchnummer om een gelijke kleur te garanderen. Bij een tweede bestelling is hetzelfde batchnummer mogelijk niet meer te bestellen waardoor kleurverschil kan ontstaan. Kies naast cashmere voor een van de andere kleuren behang van Ferm Living.

Het rapport van dit behang betreft 0,53 cm. Rapport is de overloop van het patroon aan de zijdes waarmee een perfect patroon mogelijk word. Een rol behang is goed voor 5,3m2.

- Art Deco design.
- Wallsmart kwaliteit.
- Uitgevoerd in de kleur cashmere.
- Strepen in de kleur goud.
- Voor 5,3 vierkante meters.
- Rapport van 0,53 cm.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over behang of over een ander product van Ferm Living dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake het Lines behang van Ferm Living en vele andere musthaves.
pdf
(Formaat: 604.7 KB)
To Top