Webshop Keurmerk
076-5328184

Gratis Musthaves giftcard!
Klik hier

Lipsticks vloerkleed Seletti rond

Lipsticks vloerkleed Seletti rond
Lipsticks vloerkleed Seletti rond Lipsticks vloerkleed Seletti rond Lipsticks vloerkleed Seletti rond Lipsticks vloerkleed Seletti rond Lipsticks vloerkleed Seletti rond
Het Lipsticks vloerkleed van Seletti is onderdeel van de Seletti wears Toiletpaper serie.
Seletti wears Toiletpaper is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen het image-only magazine Toiletpaper van Maurizio Cattelan and Pierpaolo Ferrari en Italiaans designmerk Seletti. De donkere humor en de meest bekende en opvallende beelden van het magazine zijn schitterend doorgevoerd in deze opvallende collectie, bestaande uit een ruim aanbod aan vloerkleden, tafeltjes, kussens, kaarsen, serviesgoed en zeepjes. Stuk voor stuk opvallende en unieke toevoegingen voor vrijwel ieder interieur dat graag gezien mag worden.

Het Lipsticks vloerkleed heeft een bijzonder ruime diameter van bijna twee meter, en is gemaakt van een combinatie van polyester met katoen. De Seletti wears Toiletpaper vloerkledenserie bestaat uit zowel ronde als rechthoekige vloerkleden elk voorzien van een opvallende opdruk. De ronde serie bestaat uit Lipsticks, Eye & Mouth, Snooker, Two of Spades en Cat. De rechthoekige serie bestaat uit Lady on Carpet, Food with Holes, Lipsticks, Snakes, Phone, Teeth, Fingers en Legs.

- Opvallend design.
- Onderdeel van de Seletti wears Toiletpaper serie.
- Ontworpen door Toiletpaper en Seletti.
- Gemaakt van 75% polyester en 25% katoen.
- Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over vloerkleden of een ander product van Seletti dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord staan inzake het Lipsticks vloerkleed van Seletti en vele andere musthaves.

✓ Levertijd is 2 - 4 weken

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn
Excl. BTW: € 644,63 Incl. BTW: € 780,00

Product informatie

Extra informatie

EAN 8008215180540
Productnummer SE-18054
Merk Seletti
Ontwerper Toiletpaper
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Katoen, Polyester
Afmetingen Diameter Ø 194cm
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

Oktober Woonmaand
Oktober Woonmaand | BePureHome Rodeo 20% Korting
Oktober Woonmaand | Zuiver Stoelenactie 3+1 gratis
Oktober Woonmaand
Oktober Woonmaand | BePureHome Rodeo 20% Korting
Oktober Woonmaand | Zuiver Stoelenactie 3+1 gratis