Lyon Beton

Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
11 Items
32
 1. OP = OP - Gray matters boekensteun set Lyon Béton
  Normale prijs  50,00 Speciale prijs  42,50
  ✓ DIRECT LEVERBAAR
 2. OP = OP - Sliced S wandplank Lyon Béton
  Normale prijs  100,00 Speciale prijs  85,00
  ✓ DIRECT LEVERBAAR
 3. OP = OP - Concrete Singleton vloerlamp Lyon Béton
  Normale prijs  180,00 Speciale prijs  149,00
  ✓ DIRECT LEVERBAAR
 4. OP = OP - Pipeline M vaas Lyon Béton
  Normale prijs  120,00 Speciale prijs  102,00
  ✓ DIRECT LEVERBAAR
 5. OP = OP - Blockwork bureau organiser Lyon Béton
  Normale prijs  45,00 Speciale prijs  38,25
  ✓ DIRECT LEVERBAAR
 6. OP = OP - Nuclear L plantenbak Lyon Béton
  Normale prijs  180,00 Speciale prijs  153,00
  ✓ DIRECT LEVERBAAR
Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
11 Items
32

Lyon

Dit fantastische Franse bedrijf is met recht innovatief te noemen. Ze zijn nog maar net begonnen in Lyon, alwaar ze de kunstenaars aldaar een plek en podium geven om hun ideeën te ontwikkelen en te produceren. En direct ontstond een frisse combinatie van absolute creativiteit met een brutale straatmentaliteit. Ze gaan eclecticisme niet uit de weg, wat hun design geschikt maakt voor iedere inrichting, zowel op kantoor als thuis.

Beton

Een designer heeft hart voor zijn ontwerp. Het design wordt gekoesterd en met de grootste zorg ontwikkeld. Er wordt gekozen voor allerlei verschillende materialen die in het maakproces bewerkt kunnen worden, waardoor het product uiteindelijk de gewenste kleur en vorm krijgen. Maar bij Lyon Beton kiezen ze voor het gebruik van beton. Een materiaal dat wij associëren met alledaagsheid, louter geschikt als gebruiksmateriaal. Maar de manier waarop de ontwerpers omgaan met dit materiaal resulteert in prachtig vormgegeven meubels en accessoires. Waar wij dachten dat beton een kille, onbewerkte, uitstraling had, hebben de designers van Leon Beton het tegenovergestelde bewezen. En niet alleen dat, ze hebben werkelijk producten geproduceerd die je aandacht trekken en ervoor zorgen dat je er naar blijft kijken. Sterker nog, je wil er aan zitten, er op zitten, het mee naar huis nemen. Je hoeft beton niet meer te associëren met wegen, stoepranden, grauwe dagen, en een noodzakelijke bedekking van de natuur. Beton is leuk! Beton is stijlvol, ijzersterk, toepasbaar in bijna ieder interieur, gebruiksvriendelijk, en last but not least een lust voor het oog. Kortom: Let's concreAte!

Musthaves.nl is officieel dealer van Lyon Beton

Voor de producten van Lyon Beton ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Lyon Beton, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Lyon Beton en vele andere top designmerken.
To Top