Webshop Keurmerk
076-5328184

Gebruik kortingscode VOORJAAR en ontvang 15% korting op heel veel musthaves!     ⓘ     Meer info


Magis Me Too

Magis Me Too

1 - 32 van 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • OUTLET - Birds Magis Me Too groot

  Normale prijs: 175,00

  Nu voor: 148,75

  OP VOORRAAD

  Nu extra voordeel
 • Puppy Magis Me Too dalmatiër klein

  67,50

  OP VOORRAAD

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too dalmatiër groot

  155,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere afmetingen
 • Alma kinderstoel Magis Me Too bruin

  39,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere kleuren
 • Alma kinderstoel Magis Me Too groen

  39,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere kleuren
 • Alma kinderstoel Magis Me Too wit

  39,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere kleuren
 • Puppy Magis Me Too wit middel

  163,35

  OP VOORRAAD

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too groen extra groot

  278,50

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too groen groot

  127,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too groen middel

  102,50

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too groen klein

  61,50

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too dalmatiër middel

  114,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too dalmatiër extra groot

  314,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Little Flare kindertafel Magis Me Too

  345,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Puppy Magis Me Too wit extra groot

  274,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Downtown opbergkast Magis Me Too

  665,50

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

 • Bunky stapelbed Magis Me Too blauw

  2.032,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky stapelbed Magis Me Too oranje

  2.032,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky ladder + middenstuk Magis Me Too blauw

  532,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky ladder + middenstuk Magis Me Too oranje

  532,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky kinderbed Magis Me Too donkeroranje

  750,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky kinderbed Magis Me Too lichtoranje

  750,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky kinderbed Magis Me Too donkerblauw

  738,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky kinderbed Magis Me Too lichtblauw

  738,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Trioli kinderstoel Magis Me Too blauw

  214,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Trioli kinderstoel Magis Me Too geel

  214,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Trioli kinderstoel Magis Me Too rood

  214,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Linus kindertafel Magis Me Too

  188,50

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

 • Le Chien Savant kinderstoel Magis Me Too oranje

  226,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Le Chien Savant kinderstoel Magis Me Too roze

  230,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Le Chien Savant kinderstoel Magis Me Too geel

  230,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren
 • Le Chien Savant kinderstoel Magis Me Too groen

  226,00

  ✓ Levertijd is 1 - 2 weken

  Ook in andere kleuren

1 - 32 van 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Magis Me Too

In tegenstelling tot veel traditionele Italiaanse designmerken, gaat Magis níet terug tot de bepalende jaren '50 en '60. Het bedrijf stamt uit 1976, en is daarmee jonger dan de gevestigde orde. Al lijkt het er de laatste decennia steeds meer op dat jonge bedrijven razend snel een plaats verwerven op de aan continue verandering onderhevige designmarkt. Zo bezien draait Magis al weer heel wat jaren mee. De volwassenheid van het bedrijf uit zich in de heldere focus op productontwikkeling. De samenwerking tussen vele nationaliteiten is een handelsmerk geworden, en het merk neemt duidelijk stelling in zijn materiaalkeuze, waarbij de voorkeur uitgaat naar kunststof en metaal. De jongheid van het bedrijf zit hem in het nimmer aflatend enthousiasme om continu nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen. Daarbij wordt het internationale team van designers altijd gevoed door het enthousiasme van de baas zelf, Eugenio Perazza. Nog altijd is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Design voor in de kinderkamer

Magis Me Too is onderdeel van Magis Design en dat is te merken in de producten. Alles voor het interieur voor de jongste generatie maar ook geweldige eye-catchers voor een speels interieur. Kenmerkend is de welbekende Puppy dat met hetzelfde gemak decoratie kan zijn als zijn functie als speelse kinderstoel. De producten van Magis Me Too zijn behalve een schitterende toevoeging ook nog eens bestand tegen een stootje dus er mag mee gespeeld worden! Denk hier bijvoorbeeld aan de Paradise Tree dat bijzonder veel interactie uitnodigt!

Musthaves.nl is officieel dealer van Magis Me Too

Voor de producten van Magis Me Too ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Magis Me Too, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Magis Me Too en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 15% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 15% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!