Webshop Keurmerk
076-5328184

Ontvang direct 10% korting bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief!     ⓘ     Meer info

Magis Me Too

Magis Me Too

1 - 32 van 52

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Alma kinderstoel Magis Me Too groen

  39,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere kleuren
 • Puppy Magis Me Too wit middel

  125,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too wit extra groot

  274,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere afmetingen
 • Paradise Tree kapstok Magis Me Too

  569,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere kleuren
 • Alma kinderstoel Magis Me Too bruin

  39,00

  OP VOORRAAD

  Ook in andere kleuren
 • OUTLET - Birds Magis Me Too groot

  Normale prijs: 175,00

  Nu voor: 122,50

  OP VOORRAAD

  Nu extra voordeel
 • Alma kinderstoel Magis Me Too oranje

  39,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Alma kinderstoel Magis Me Too wit

  39,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Puppy Magis Me Too wit klein

  55,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too dalmatiër groot

  155,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too wit groot

  165,35

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puzzle tapijt Magis Me Too zand

  18,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Puzzle tapijt Magis Me Too gras

  18,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Pingy kindermeubel Magis Me Too

  226,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

 • Julian kinderstoel Magis Me Too wit

  95,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Clouds Magis Me Too groot

  232,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Clouds Magis Me Too middel

  208,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Puppy Magis Me Too dalmatiër klein

  67,50

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Clouds Magis Me Too klein

  173,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Linus kindertafel Magis Me Too

  188,50

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

 • Puppy Magis Me Too dalmatiër middel

  121,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Birds Magis Me Too klein

  167,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Bunky ladder + middenstuk Magis Me Too blauw

  532,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Bunky stapelbed Magis Me Too oranje

  2.032,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Dodo kinderstoel Magis Me Too wit

  179,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Birds Magis Me Too groot

  179,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere afmetingen
 • Bunky ladder + middenstuk Magis Me Too oranje

  532,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Dodo kinderstoel Magis Me Too geel

  169,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Julian kinderstoel Magis Me Too rood

  95,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Rocky hobbelpaard Magis Me Too bruin

  701,50

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Trioli kinderstoel Magis Me Too blauw

  214,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

  Ook in andere kleuren
 • Nido kindermeubel Magis Me Too

  959,00

  ✓ Levertijd is 2 - 4 weken

1 - 32 van 52

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Magis Me Too

In tegenstelling tot veel traditionele Italiaanse designmerken, gaat Magis níet terug tot de bepalende jaren '50 en '60. Het bedrijf stamt uit 1976, en is daarmee jonger dan de gevestigde orde. Al lijkt het er de laatste decennia steeds meer op dat jonge bedrijven razend snel een plaats verwerven op de aan continue verandering onderhevige designmarkt. Zo bezien draait Magis al weer heel wat jaren mee. De volwassenheid van het bedrijf uit zich in de heldere focus op productontwikkeling. De samenwerking tussen vele nationaliteiten is een handelsmerk geworden, en het merk neemt duidelijk stelling in zijn materiaalkeuze, waarbij de voorkeur uitgaat naar kunststof en metaal. De jongheid van het bedrijf zit hem in het nimmer aflatend enthousiasme om continu nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen. Daarbij wordt het internationale team van designers altijd gevoed door het enthousiasme van de baas zelf, Eugenio Perazza. Nog altijd is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Design voor in de kinderkamer

Magis Me Too is onderdeel van Magis Design en dat is te merken in de producten. Alles voor het interieur voor de jongste generatie maar ook geweldige eye-catchers voor een speels interieur. Kenmerkend is de welbekende Puppy dat met hetzelfde gemak decoratie kan zijn als zijn functie als speelse kinderstoel. De producten van Magis Me Too zijn behalve een schitterende toevoeging ook nog eens bestand tegen een stootje dus er mag mee gespeeld worden! Denk hier bijvoorbeeld aan de Paradise Tree dat bijzonder veel interactie uitnodigt!

Musthaves.nl is officieel dealer van Magis Me Too

Voor de producten van Magis Me Too ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Magis Me Too, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Magis Me Too en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Maak hier jouw kortingscode aan en ontvang 10% korting!
Musthaves.nl | Maak hier jouw kortingscode aan en ontvang 10% korting!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!