Marset

Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
Items 1-32 van 101
32
  1. OUTLET - Ginger 20 hanglamp Marset combi - eiken
    Normale prijs  680,00 Speciale prijs  476,00
    ✓ DIRECT LEVERBAAR
  2. OUTLET - Ginger 20 hanglamp Marset wengé
    Normale prijs  275,00 Speciale prijs  192,50
    ✓ DIRECT LEVERBAAR
Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
Items 1-32 van 101
32

Marset

Francisco Marset startte in 1942 een metaalsmelterij in Barcelona. Na ruim twintig jaar (1965) verlegt het bedrijf zijn focus naar de verlichtingsindustrie. Marset is nog altijd een familiebedrijf, en vandaag de dag staat Javier Marset aan het roer van een inmiddels wereldwijd bekend en geroemd design merk. Marset kent een samenwerking met grote namen als Joan Gaspar, Mathias Hahn en Christophe Mathieu. Het merk staat voor innovatieve verlichting, waar het merk al vele prijzen mee in de wacht sleepte. Volgens Marset schuilt de kracht hierin dat het bedrijf meer is dan alleen verlichting. Ze dragen werkelijk zorg voor verlichting, en de effecten ervan op een ruimte. Ze ontwerpen niet alleen lampen, ze creëren een totaalsfeer. Daarbij is de lichtbron onderdeel van een geheel, maar als onderdeel moet het wel in totale perfectie van de band komen. Met hun visie, en precisie hebben ze naam gemaakt, en dat blijkt uit de prijzen voor bijvoorbeeld de beeldschone Discoco van Christophe Mathieu.

Discoco

Tja, het is onze grote favoriet. De Discoco van Christophe Mathieu. Deze luxe plafondlamp geeft een ongelooflijke klasse aan ieder interieur. De lamp is dan ook niet alleen razend populair bij ontelbaar veel mensen thuis, maar ook in bedrijven, café's en restaurants is de lamp een graag geziene gast. De lamp bestaat uit 35 hoogglans kunststof schijfjes, die lijken te 'zweven' rond de lichtbron. Elegant en uniek en zelfs prachtig wanneer de lichtbron uitgeschakeld is.

Het team

Marset werkt met een groot team designers elke dag weer aan innovatie en sfeer. Niet alleen grote namen vinden er hun weg, ook de nieuwkomers kunnen hun projecten indienen. Wanneer je als designer klikt met de filosofie van Marset is er de openheid en interesse om samen verder te komen. De Nederlandse ontwerper Uli Budde spreekt uit ervaring. Hij ontwikkelde de Hazy day, een wonderschone lamp, en bood die aan aan Marset. De Hazy day straalt een zachtheid uit, die Uli -zoals hij zelf zegt- ook heeft. “Een object moet voor mij altijd een samensmelting aangaan met de persoon in de ruimte. Op een zachtaardige manier. Dat betekent dat een object altijd herkenbaar moet zijn in zijn functie en uitnodigend, op zo'n manier dat de gebruiker de bedoeling en emotie van de designer herkent. Het is een subtiel samenspel. Ik hou ervan als een product “zacht” communiceert in plaats van schreeuwt. En het wonderlijke was, dat Javier Marset mijn design en bedoeling onmiddellijk begreep. En dat is van groot belang als je samenwerkt."

Musthaves.nl is officieel dealer van Marset

Voor de producten van Marset ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Marset, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Marset en vele andere top designmerken.
To Top