May wandplank Kay - 120cm

 79,95
Meer informatie
Artikelnr: 2474/15
Merk Kay
Materiaal Acaciahout
Hoogte 4
Breedte 120
Diepte 20
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De May wandplank 120 cm is onderdeel van een reeks kwalitatieve producten van KAY.

De wandplank is gemaakt van acaciahout en hebben nog de originele houtvorm. Gebruik de May bijvoorbeeld voor fotolijstjes, boeken of woonaccessoires. De May wandplank leverbaar in drie verschillende formaten: 60 cm, 90 cm en 120 cm. Door te combineren creëer je een mooi geheel. Je kan de wandplanken lineair plaatsen, laten verspringen of door de ruimte verdelen. De keus is geheel aan jou! Met deze May wandplanken haal je een stukje natuur in huis!

De May wandplanken kun je gemakkelijk monteren zonder de montage zichtbaar is. Aan de achterzijde van de plankjes zijn metalen plaatjes bevestigd welke je over een uitstekende schroef of haakje kunt schuiven. Deze schroeven zitten weliswaar niet bijgeleverd, echter dankzij de opening van het montageplaatje kunnen deze over genoeg diverse formaten schroeven worden geschoven.

- Natuurlijk design.
- Gemaakt van acaciahout.
- Originele vorm van de boomstam.
- Leverbaar in diverse formaten!

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wand- of boekenplanken of over een ander product van KAY dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord inzake de May wandplank van KAY en vele andere musthaves.
To Top