OUTLET - Merci Merci behang Tins06

Normale prijs  219,00 Speciale prijs  131,40 U bespaart € 87,60
Je bespaart: 87,60
Meer informatie
Leveringswijze Met PostNL (NL) of Bpost (Belgie)
EAN 8718421160297
Merk SEEL
Ontwerper Merci Merci
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Vliesbehang Klasse A
Afmetingen Lengte 900cm, Breed 48,7cm
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving

Outlet Conditie

Nieuw in doos, geen enkele beschadiging! Het behang is klasse A dubbellaags vliesbehang (Non-Woven). Dit betekent dat niet het behang, maar de muur voorzien moet worden van lijm. Dus geen geklieder met een behangtafel. Het materiaal is afwasbaar, ook na jaren weer makkelijk te verwijderen en zeer kleurvast.

Bij het behang zit een gebruiksaanwijzing in 6 talen. U hoeft alleen voor te strijken als de muur heel poreus of zuigend is. Bijvoorbeeld bij nieuwe muren of nieuwe gestuukte muren die nog niet eerder behangen of geverfd zijn. U kunt voorlijmen door het plaksel (wat u gebruikt om te behangen) extra aan te maken met water. U brengt dit minimaal 5 uur voordat u gaat behangen aan op de muur.

Het is normaal dat er na het behangen wat blazen achter blijven. Mits het behang goed is ingesmeerd trekken deze meestal binnen een week weg.

Rolmaat is 900 cm x 48,7 cm (nieuwe maat) , is ca. 4,5 meter oppervlak. Elke rol heeft een uniek patroon, geen herhalingen. Super hoge resolutie, prijs ca €45,00 per m²
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top