Metrobowl New York schaal Frederik Roijé

 299,00
Meer informatie
Artikelnr: MB 91.00
EAN 7432238822865
Merk Frederik Roije
Ontwerper Frederik Roije
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Aluminium
Hoogte 5
Lengte 90
Breedte 23
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Metrobowl New York schaal is onderdeel van een reeks kwalitatieve Frederik Roijé producten.

Perfect voor de echte liefhebbers van de Big Apple, haal New York nu in huis met de Metrobowl van Frederik Roijé! Vanaf de bovenzijde wordt het direct zichtbaar waar het zijn naam aan te danken heeft, het is een grove weergave van de plattegrond van New York, compleet met zijn onmiskenbare contouren en het centraal gelegen Central Parc. Het perfecte accessoire voor op je eettafel of dressoir, de schaal is te gebruiken voor fruit, post of puur als object ter decoratie.

De Metrobowl schaal is gemaakt van gegoten aluminium met een naturel finish. Daarnaast is de schaal ook leverbaar voor de liefhebbers van onze eigen hoofdstad, Amsterdam! Leverbaar in een naturel, wit, goud of donkergrijze afwerking haal je Nederlands' trots in huis op een schaal van 1 op 10.000, compleet met grachten en zijn kenmerkende straatjes.

- Uniek design.
- Ontworpen door Frederik Roijé.
- Gemaakt van gegoten aluminium.
- Ook leverbaar in Amsterdamse uitvoering.
- Kijk hier voor de complete Metrobowl serie.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over schalen of over een ander product van Frederik Roijé dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Metrobowl schalen van Frederik Roijé en vele andere musthaves.
To Top