Webshop Keurmerk
076-5328184

Musthaves en milieu


Het milieu is van ons allemaal. Een beter milieu begint dan ook bij onszelf. Ook Musthaves.nl draagt zijn steentje bij aan het milieu. Dit gebeurt vaak achter de schermen, maar het kan zijn dat je er inmiddels al iets van hebt gemerkt. Zo kan het voorkomen dat de verpakking van je product in een reeds gebruikte omdoos of verpakking zit. Uiteraard heeft je product ook zijn eigen verpakking, maar om een veilig transport te garanderen voorzien wij deze meestal van een extra omdoos. Deze dozen zijn gerecycled, zodat wij veel minder afval genereren. Ook het verpakkingsmateriaal dat je in de doos aan kan treffen bij breukgevoelige producten bestaat uit hergebruikt of gerecycled verpakkingsmateriaal. Tevens hebben wij een vakkundig team met logistieke kennis om onze bezorgroutes zo optimaal mogelijk te maken zodat er minder CO2 wordt uitgestoten. Op deze manier maken wij ons sterk voor een gezonde toekomst. Ben je benieuwd wat wij nog meer doen en hoe je ons hierbij kunt helpen? Bekijk dan hieronder onze aandachtspunten voor onze inzet voor het milieu.


 • Samenwerking met Stichting Aap
  In samenwerking met Stichting Aap, is het magazijn van DC Stores tevens een inleverpunt voor al je gebruikte telefoons en lege printer cartridges. Dit "afval" van alledaagse gebruiksvoorwerpen levert voor Stichting Aap geld op voor aanschaf van medicijnen en verblijf van een veilig thuis. Zo levert 1 mobieltje maar liefst 1 dag vitamines op, 2 mobieltjes wel 2 dagen gezonde voeding en 10 cartridges een complete dag veilig verblijf.
 • Digitale communicatiemiddelen
  Enkel de bijgevoegde pakbon is van papier. Doordat wij bijgevoegde informatie betreffende de bestelling digitaal hebben bijgesloten in de bestelbevestiging hebben wij het gebruik van papier terug kunnen dringen met maar liefst 85%.
 • Afval scheiden
  In de meubelbranche hebben we te maken met groot en veel verpakkingsmateriaal. Hiervan hergebruiken wij een bijzonder grote hoeveelheid, maar helaas is dat niet met alles mogelijk. Het afval dat wij hier aan overhouden voeren wij gescheiden af zodat alles op de correcte wijze wordt verwerkt voor een zo groen mogelijk proces.
 • Hergebruik verpakkingsmateriaal
  Door dozen her te gebruiken wordt het verwerken van afvalkarton enorm teruggebracht. Dus het kan zijn dat je bestelling in een compleet andere doos zit of de doos ziet er hergebruikt uit. Geen zorgen, in deze doos zit de bijbehorende verpakking met daarin je bestelling, de hergebruikte doos is enkel bedoeld voor extra bescherming tijdens het transport.
 • Hergebruik opvulmateriaal
  Bij vervoer van breukgevoelige producten willen we extra ons best doen om te zorgen dat deze zonder schade aan komen. In dat geval maken wij gebruik van een extra ruime omdoos en vullen deze aan de binnenzijde met opvulmateriaal zodat het bescherming biedt tegen stoten of vallen. Dit materiaal is volledig gerecycled.
 • Logistieke verantwoording
  Elke dag verlaten honderden pakketten van alle soorten en maten ons magazijn. Hiervan wordt een groot deel door ons eigen transport persoonlijk bezorgd. Door de routes die we rijden zo optimaal mogelijk te plannen, kunnen we de te rijden kilometers zoveel mogelijk reduceren. Op deze manier kunnen we onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk houden. Hierdoor kán het voorkomen dat je misschien een dag langer moet wachten op je bezorging, omdat we die betreffende dag niet bij jou in de buurt zijn. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg.


Stichting AapWe Care - Environmental Care

We doen onze uiterste best om de producten zo waarheidsgetrouw mogelijk te tonen op onze website. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben over bijvoorbeeld kleuren, maten of andere specificaties, neem dan te allen tijde contact met ons op. Wij kunnen je dan extra adviseren en hierdoor kunnen we het aantal retouren drastisch verminderen. Minder retouren betekent minder transport en dus minder CO2 uitstoot. Heb je nog meer ideeën voor ons? Laat het ons dan weten. Wij staan open voor suggesties.
Musthaves.nl | 15% korting op bijna 400 salontafels!
Musthaves.nl | 15% korting op meer dan 200 eettafels!
Musthaves.nl | 15% korting op bijna 400 salontafels!
Musthaves.nl | 15% korting op meer dan 200 eettafels!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5000 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!