Webshop Keurmerk
076-5328184

Mini Stacked kast Muuto zondag

Mini Stacked kast Muuto zondag
De Mini Stacked kast van MUUTO is onderdeel van de Stacked serie.
De Stacked kast is een functioneel kast/wandsysteem met optionele achterwand, die tevens persoonlijk samen te stellen is. De Mini Stacked is de kleine variant daarvan voor toepassingen in kleinere ruimte waarbij dit product niet mag ontbreken. Ontworpen door Julien de Smedt, die deze geweldige oplossing heeft bedacht, geeft dit de mogelijkheid om verschillende maten met elkaar te combineren en een speels effect in je woonkamer of keuken te creëren.

De Mini Stacked kast Zondag is een vooraf ontworpen kast samengesteld door MUUTO en geoffreerd door Musthaves. Deze voorbeeld opties tonen de veelzijdigheid van de Mini Stacked modules en de creatieve mogelijkheden voor variërende soorten interieur. Zo is de Zondag samengesteld uit de volgende elementen:

Mini module klein
Mini module middel
Mini module middel

Zelf aan de slag?
Door zelf je creativiteit op de vrije loop te laten gaan is het uiteraard mogelijk om de Mini modules los te bestellen en deze naar eigen keus te kunnen inrichten. Voor een persoonlijke voorkeur maken wij graag een persoonlijke offerte.

- Modern design.
- Zeer variabel in ontwerp.
- Ontworpen door Julien de Smedt.
- Gemaakt van PU gelakt MDF of essenfineer.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kasten of over een ander product van MUUTO dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Mini Stacked kast van MUUTO of andere producten.

✓ Levertijd is 1 - 2 weken

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn
Excl. BTW: € 295,04 Incl. BTW: € 357,00

Product informatie

Extra informatie

Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
Merk Muuto
Ontwerper Julien de Smedt
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Houtfineer, MDF
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

WE LOVE VTWONEN

 

WE LOVE VTWONEN