Misses Flower Power vaas Kartell zwart

 456,00
Meer informatie
Bezorging Wij bellen u z.s.m. voor maken bezorgafspraak.
EAN 8058967091472
Productnummer 08920E6
Merk Kartell
Ontwerper Philippe Starck
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen Hoog 164cm x Diameter Ø 59cm
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Misses Flower Power vaas is onderdeel van een reeks kwalitatieve Kartell producten.
De Misses Flower Power is een vaas met "buitensporige" afmetingen. Deze uit de kluiten gewassen vaas van maar liefst 165cm hoog heeft een vintage look en feel door het onregelmatig oppervlak. De vaas is uit een enkel stuk vervaardigt waardoor de binnenkant bestand is tegen zowel aarde, water, planten als bloemen. Om te voorkomen dat de vaas compleet gevuld hoeft te worden voor het plaatsen van bloemen en dergelijk, bevind de bodem zich slechts ± 25 onder de rand. Zo hoeft er weinig gebruik te worden gemaakt van grond en voorkomt tevens dat de vaas topzwaar wordt.

De Misses Flower Power vaas is gemaakt van hoogwaardig massa gekleurd polyethyleen, dit houdt onder andere in dat de vaas resistent is tegen verkleuring en voor zowel binnen als buiten is te gebruiken. Deze komen in verschillende kleuren en uitvoeringen en is naast zwart te verkrijgen in de kleuren wit en rood.

- Uniek design.
- Ontworpen door Philippe Starck.
- Gemaakt van gekleurd polyethyleen.
- Dichte verdiepte bovenkant voor planten en dergelijk.
- Voor zowel binnen als buiten te gebruiken.
- Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over vazen of over een ander product van Kartell dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Misses Flower Power vazen van Kartell en vele andere musthaves.
To Top