Muggennet klamboe Dbug

Normale prijs  99,95 Speciale prijs  89,00 U bespaart € 10,95
Je bespaart: 10,95
Meer informatie
Artikelnr: dbug
EAN 8717903260111
Merk Dbug
Ontwerper Dbug Studio
Kleur Wit
Materiaal Kunststof, Nylon
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Dbug klamboe is onderdeel van een reeks kwalitatieve Dbug producten.

Het Dbug muggennet heeft een uniek design en is geschikt voor ieder een- en tweepersoonsbed. Deze opvallende klamboe is een oplossing die 100% veilig is voor jong en oud. Puur natuurlijke bescherming in een handomdraai geïnstalleerd, zonder de slaapkamer te beschadigen.

De Dbug is een klamboe die je kunt gebruiken zonder in het plafond te boren. Dankzij een unieke buizenconstructie en speciaal ontworpen voetstukken zet je het muskietennet gewoon om het bed heen. De Dbug zal de hinderlijk zoemende lastpakken op gepaste afstand te houden. Bovendien is de Dbug desgewenst heel gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Niet alleen thuis komt er zonder boor dus geen mug meer door, maar ook handig voor op vakantie. En dat is wel zo prettig.

Sinds 2019 is de Dbug klamboe ook geschikt om buiten te gebruiken. Er wordt tegenwoordig een speciaal tasje bijgeleverd waarmee je het ook gemakkelijk mee op reis kan nemen. Om tijdens transport schade van het doek te voorkomen zijn de twee haringen en twee stalen pinnen afgedopt. Ondanks deze nieuwe extra's blijft de prijs gelijk! Nu kun je dus voortaan ongestoord onder de blote hemel slapen zonder last te hebben van die zoemende lastpakken.

Sinds 2021 is er een 11e aluminium stok toegevoegd. Deze stok zorgt ervoor dat de ruimte aan het hoofdeinde wordt verbeterd. De 11e stok wordt geplaatst aan de zijde waar de andere aluminium stok anders niet in zijn geheel over de pin geschoven kan worden. Nu dus nóg meer comfort met de Dbug klamboe!

- Uniek design.
- Gebruiksvriendelijke montage.
- Boren en gaten zijn niet nodig.
- Geschikt voor een- en tweepersoonsbed.
- Voor zowel indoor als outdoor!

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over buiten accessoires of over een ander product van Dbug dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Dbug klamboe en vele andere musthaves.
To Top