ODIN

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
14 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
14 Items
32

Odin

Odin werd in 1990 opgericht in het Duitse Mannheim, en bereikte al snel de reputatie van een innovatief design bedrijf op de markt. Een duidelijke taal van vorm, het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde hoge kwaliteit verwerking was hier vooral de reden van en sindsdien een filosofie geworden waar Odin bekend om staat. Veel producten zijn nu vertegenwoordigd in tal van musea en hebben vele prijzen in de wacht gesleept op het gebied van product design. Een paar geselecteerde items zijn nu al meer dan 15 jaar op de markt en krijgen een bijna klassieke en culturele status. Dankzij de consistente oriëntatie en de constant hoge kwaliteitsstandaard, heeft Odin kunnen concurreren in de hoge kwaliteit van de markt.

Duurzaam, Functioneel, Innovatief.

Odin is een bedrijf dat staat voor producten die niet worden bepaald door de normen, maar om nieuwe oplossingen te nemen en door het voorzien van een innovatief, helder en eigentijds design.

Musthaves.nl is officieel dealer van Odin

Voor de producten van Odin ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Odin, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Odin en vele andere top designmerken.
To Top