Musthaves.nl | Webshop Trustmark Gecertificeerd

One Step Up wandkast Normann Copenhagen laag

 380,00
Meer informatie
Artikelnr: 601005
EAN 5707434055068
Merk Normann Copenhagen
Ontwerper Francis Cayouette
Kleur Wit
Materiaal Essenhout, Metaal
Hoogte 126
Breedte 78
Diepte 45
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De One Step Up wandkast is onderdeel van een reeks kwalitatieve Normann Copenhagen producten.

De One Step Up wandkast heeft een simpel, eenvoudig en strak design. Op en top Scandinavisch, zoals we inmiddels van Normann Copenhagen gewend zijn. Vooral de combinatie tussen hout en staal draagt hier veel aan bij en geven de kast een mooie en subtiele uitstraling. De ontwerper, Francis Cayouette, werd hierbij geïnspireerd door een ladder, waarna hij deze kast heeft ontworpen. De functionaliteit van de ladder is compleet omgegooid terwijl het ontwerp aanwezig blijft, nu is het ideaal om je spullen op te bergen. Naast boeken biedt het voldoende ruimte voor diverse woonaccessoires, servies en foto's of gebruik hem als een luchtige roomdivider. Twee kasten naast elkaar en je creëert een prachtige kastenwand. De One Step Up is verkrijgbaar in een laag en een hoge uitvoering.

Over de designer

Francis Cayouette is lid van de Deense Designers Society en bezit een Bachelor degree in industrieel ontwerp van de faculteit Environmental Design aan de Universiteit van Montreal (1994) en studeerde tevens aan de Les Ateliers in Parijs. "Ik vind werken aan zeer verschillende projecten inspirerend. Het is belangrijk voor mij om met een frisse geest en zonder teveel vooropgezette beelden aan een project te beginnen. Het vergt veel werk en exploratie, maar dat is over het algemeen waar de nieuwe ideeën vandaan komen. Ik vind het zeer inspirerend om mezelf uit te dagen in onbekende gebieden."

- Scandinavisch design.
- Ontworpen door Francis Cayouette.
- Gemaakt van essenhout en staal.
- Wit gekleurde afwerking.
- Tevens leverbaar in een hogere uitvoering.
- Vereist enige montage middels bijgaande montagehandleiding.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wandkasten of over een ander product van Normann Copenhagen dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de One Step Up wandkast en vele andere producten.
To Top