Paper tijdschriftenrek BePureHome

 49,95
Meer informatie
EAN 8714713053995
Productnummer 375877-Z
Merk BePureHome
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Hoogte 32
Breedte 103,5
Diepte 5,5
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
Het Paper tijdschriftenrek van BePureHome is onderdeel van de Paper serie.
Het Paper tijdschriftenrek heeft een slank design met mooie robuuste kenmerken. Het rek is gemaakt van donker metaal en is voorzien van gaten waardoor deze zeer gebruiksvriendelijk is in het ophangen ervan. Deze biedt ruimte voor 4 compartimenten om tijdschriften in op te bergen. Naast het tijdschriftenrek is er tevens in de Paper serie een kaartenrek verkrijgbaar met hetzelfde design. - Trendy design. - Gemaakt van metaal. - Tevens kaartenrek verkrijgbaar uit dezelfde serie.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over tijdschriftenrekken of over een ander product van BePureHome dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake het Paper tijdschriftenrek van BePureHome en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top