PHOS Design

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32

PHOS Design

Een familie bedrijf die hoogwaardige architectonische producten, geschikt voor een helder en tijdloos interieur ontwerpt. Het ontwerp van PHOS Design is beperkt tot de essentie, eenvoudig en functioneel. Goed teamwork is voor hun belangrijk. Want alleen mensen die met enthousiasme en expertise hand in hand werken, kunnen goede resultaten behalen. Ook streven ze naar duurzaamheid in hun productie, zo zijn ze volledig recyclebaar. PHOS design maakt speciale producten van roestvrijstaal, met precisie vervaardigd, met de hand afgewerkt en van de hoogste kwaliteit uit Duitsland.

Pictogrammen

Een symbool dat je de juiste richting geeft. Je weet precies waar je moet zijn. Het roestvrijstalen oppervlak van de pictogrammen is geborsteld tot een matte afwerking met een zachte reflectie. Alle borden zijn 2 mm dik en laten de pictogrammen goed opvallen, ook als ze op een muur of deur zijn geplakt. Makkelijk en leuk om in je woning te plaatsen als decoratie. Helemaal als je veel deuren in één ruimte hebt is het duidelijk waar je moet zijn.

PHOS Design bij Musthaves

Voor producten van PHOS Design ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het assortiment? Bestel dan je favorieten in onze online shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen en uitgebreide betalingsmogelijkheden, zoals achteraf betalen en in termijnen betalen. Heb je nog vragen over producten van PHOS Design of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op, onze professionals helpen je graag verder.
To Top