Pieper Concept

Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
14 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
14 Items
32

Pieper Concept

Een Duits bedrijf dat opgericht is in 1924. Dit begon allemaal in een ambachtelijke fabriek in het oude centrum van Hamelen. Adolf Pieper en drie medewerkers produceerde houten kledinghangers die verkocht werden aan textielwinkels, warenhuizen en winkels voor huishoudelijke artikelen in heel Duitsland. Na een constante groei kon Adolf Pieper samen met zijn vrouw, die de organisatie en de boekhouding verzorgde, het bedrijfspand in 1939 verplaatst naar de Ohsener Strae in Hamelen. Daar is het bedrijf nu nog gevestigd is. Begin jaren 80 werd er een nieuwe markt geopend met de meubelindustrie en ontstond een nieuw zakenveld met de eerste collectie woonaccessoires, toen kortweg kleinmeubelen genoemd. Op dat moment werd Pieper Concept het handelsmerk van de verschillende bedrijfstakken. Haar efficiëntie, eersteklas medewerkers en de manier waarop ze het bedrijf aan eersteklas klanten bond, vormden de bedrijfscultuur van Pieper Concept. In de jaren 80 besloten ze om de retail meubelindustrie te betreden met hoogwaardige garderobe kledinghangers.al snel volgde de eerste kleine meubels. In 2001 vond de overname plaats van een bedrijf uit Hamelen, een voormalig concurrent genaamd Union. Na de intergratie leefde de merknaam Union voort in de vorm van hoogwaardige kledinghangers, kostuumstandaards en broekenpersen. Tegenwoordig profileert Pieper Concept zich als veelzijdig internationaal bedrijf met moderne en strakke structuren. Marketing, design, ontwikkeling en internationale inkoop zijn centraal komen te staan bij het creëren van waarde. Efficiënte verkoopprocessen en duidelijke doelen vormen de basis voor het toekomstige succes van het bedrijf.

Design woonitems

Pieper Concept is van oudsher marktleider op het gebied van hoogwaardige garderobe- kledinghangers. Ze ontwerpen ook steeds meer kleine meubels met dezelfde passie en kwaliteit. Wij vertellen je graag meer over de Pieper Concept collectie bij Musthaves.
  • Staande kapstokken: een item dat al vele jaren trouwe dienst doet in iedere garderobe. Pieper Concept heeft er een moderne touch aan gegeven waardoor ze nu echte blikvangers zijn, ook als niks aanhangt. Een staande kapstok is makkelijk te verplaatsen en kan dus door heel het huis gebruikt worden.
  • Wandkapstokken: op dit moment wel de meest gebruikte kapstok in iedere garderobe. Het is ruimte besparend en een mooi item aan je muur. Pieper Concept heeft de nodige aandacht besteed aan het ontwerpen van deze kapstokken. Voor deze kapstokken is er gebruik gemaakt van verschillende materialen en designs om voor ieder interieur een passend product aan te kunnen bieden.
  • Kledinghangers: dit zijn niet zomaar kledinghangers, maar kledinghangers met een luxe design. Voor jouw favoriete kleding wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Pieper Concept laat in deze collectie zien wat hun groot heeft gemaakt en dat ziet er fantastisch uit.
  • Dressboys: een heel handig item in je slaapkamer of kleedkamer. Je kleren kunnen hier lekker luchten na het dragen of je kunt ze hier klaar hangen voor de volgende dag. Met de verschillende designs is er voor iedereen wat wils. Van de klassieke houten tot aan de moderne metalen dressboy.
  • Kapstokhaken: wanneer je niet zoveel ruimte hebt om een kapstok op te hangen of nodig hebt omdat je weinig op te hangen hebt. Je kunt met kapstokhaken makkelijk zelf de ophang mogelijkheden verzorgen in je woning. Je kunt er een leuk patroon van maken ook strakke rijen maken. De unieke ontwerpen zorgen voor een leuk effect wanneer je ze ophangt en ze zijn ook nog eens heel praktisch ontworpen.

Pieper Concept bij Musthaves

Voor producten van Pieper Concept ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment? Bestel je product(en) dan online en profiteer van voordelen zoals gratis bezorging boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen en het is mogelijk achteraf te betalen of in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over onze collectie van Pieper Concept? Neem dan contact met ons op en onze professionals helpen je graag verder.
To Top