Piet Boon

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
16 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
16 Items
32

Piet Boon

Wie blijft er nog nuchter onder zo'n enorm succes wereldwijd? De zaankanter Piet Boon in ieder geval wel. Hij is bijna beroemder dan een popster, en vele merken wereldwijd willen hun naam aan zijn ontwerpen koppelen waaronder Range Rover en Sourcy. In Nederland werkt hij voor grote bedrijven, en samen met Karin Meyn runt hij de onderneming. Begonnen als aannemer groeide hij al snel door in de richting van de architectuur. Inmiddels leidt het duo een ontwerpstudio met vele archtiecten en designers in dienst en ontwerpt Piet Boon nieuwe producten in opdracht van wie zich maar meldt. De inrichting van bedrijven, een hotel, huizen van particulieren, zelfs complete wijken. Hij pakt elke project als een harde werker aan.

Complementair

Karin Meyn is de creative director en als styliste is zij voor een groot deel verantwoordelijk voor de herkenbare Piet Boon-stijl. Waar we de stijl van Piet zelf sterk kunnen herkennen aan de robuuste degelijke en duurzame stijl, maakt Karin dat af met persoonlijkheid en sfeer. Als complementaire kleuren vult het duo elkaar aan. En inmiddels verandert ongeveer alles wat Piet Boon aanraakt in goud.

Uit het leven gegrepen

Uiteraard heeft het bedrijf een team van professionals achter zich staan, maar de meeste ideeën komen uit het leven van Piet en Karin zelf. Gewapend met een iPhone, maakt Piet foto's van alledag, waarmee hij zich laat inspireren door het leven zelf. Met het grote technisch inzicht dat Piet Boon bezit, creëert hij keer op keer uniek, functioneel en tijdloos design, voortkomend uit originele ideeën. En die ideeën zijn bijna noodzakelijk voor Piet.

Complementair

Piet Boon is een samenwerking aangegaan met Maretti Lighting, een bedrijf dat designverlichting produceert tegen een schappelijke prijs. Samen hebben ze een lijn ontwikkeld die waanzinnig mooie verlichting heeft opgeleverd, geschikt voor particulieren en bedrijven. De lijn straalt een “luxury lifestyle” uit die kenmerkend is voor de stijl van Piet Boon. De Klaar serie en de Hot Kroon zijn hier mooie voorbeelden van. De lijn geeft met zijn stijlvolle verlichting aan hoe belangrijk het sfeerelement verlichting in ieder interieur is. Maar ook in totaal andere hoeken vindt Piet Boon® zijn uitdaging. Je kan het zo gek niet bedenken of Piet Boon weet een nieuw idee om te vormen tot een gouden deal.

Musthaves.nl is officieel dealer van Piet Boon

Voor de producten van Piet Boon ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Piet Boon, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Piet Boon en vele andere top designmerken.

To Top