Pinnacle kapstok Zuiver donkergrijs

 99,50
Meer informatie
EAN 8718548026407
Productnummer 7100007
Merk Zuiver
Ontwerper Zuiver Studio
Kleur Donkergrijs
Materiaal Hout, Metaal
Hoogte 176
Lengte 59
Breedte 56
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Pinnacle kapstok is onderdeel van een reeks kwalitatieve Zuiver producten.
De Pinnacle kapstok is gebaseerd op het spelletje Mikado. Hij is gemaakt van hout, met wit gepoedercoat detail in het midden van staal. Deze kapstok zal erg leuk staan in jouw gang! De Pinnacle kapstok is ook verkrijgbaar in het wit. Wij hebben onze keus al gemaakt, jij ook? - Gebaseerd op het spelletje Mikado. - Gemaakt van hout, met gepoedercoat donkergrijs detail. - Verkrijgbaar in het wit en donkergrijs. - Goed te combineren met andere accessoires en meubels van Zuiver.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over kapstokken of over een ander product van Zuiver dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Pinnacle kapstok van Zuiver en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top