Webshop Keurmerk
076-5328184

Gebruik kortingscode VOORJAAR en ontvang 15% korting op heel veel musthaves!     ⓘ     Meer info


Puik

Puik

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Puik

Dat Nederlands design zeer hoog aangeschreven staat, dat weten we. En het is ook geen verrassing dat de kunst- en designopleidingen van hoog niveau zijn. En zelfs dat de ontwerpen fantastisch aanslaan. Maar daarmee heb je nog geen productlijn. Daarmee heb je nog geen marketingplan. En als ontwerper zal je moeten verkopen wil je je brood verdienen. Daarom is er nu Puik. Een platform opgericht door Daan Gescher en Freek Claessen onder de naam Puik Art, dat sinds 2017 besloot door te gaan onder de naam Puik. Een platform om jonge ontwerpers een kans te geven hun producten te lanceren op de designmarkt.

Het concept

Het concept is simpel. Allereerst is er een opdracht van een klant. Die wordt uitgezet onder de designers, en vervolgens wordt het beste idee voorgesteld aan de klant. Het klinkt simpel, maar wanneer je als jonge ontwerper in je atelier zit, heb je nog niet direct een grote klant te pakken. En door als collectief te functioneren, krijgen de jonge talenten de kans hun idee te pitchen bij een grote klant. En de klant heeft het voordeel dat er meerdere ideeën mogelijk zijn bij één opdracht. En omdat Puik ook opdrachtgevers aan de designers koppelt, hoopt het bedrijf uiteindelijk de designers aan zich te koppelen, waardoor het bedrijf uiteindelijk één grote familie wordt.

Het resultaat

Uiteindelijk ontstaat er een win win situatie voor zowel de ontwerpers als voor de consumenten. Zij maken kennis met nieuw talent dat ze wordt voorgesteld door Puik, en de ontwerpers creëren vervolgens op hun beurt een enorm netwerk van opdrachtgevers. De ontwerpers worden bovendien niet belast met het marketinggedeelte van hun design, waardoor ze zich beter kunnen richten op hun ideeën zonder dat ze de creativiteit verliezen aan zaken waar ze zich liever niet mee bezig houden.

Eigen label

Uiteraard is het prachtig dat Puik een platform voor ontwerpers is. Maar daarnaast ontwikkelt Puik unieke en bijzondere producten onder hun eigen label. En dat vinden wij slim. Enerzijds bouwen ze een portfolio en netwerk door voor grote ondernemingen opdrachten uit te zetten bij hun talenten, en met de verworven ervaring kan het label Puik steeds meer naam maken.

Musthaves.nl is officieel dealer van Puik

Voor de producten van Puik ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Puik, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Puik en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 15% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 15% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!