Webshop Keurmerk
076-5328184

Gratis Musthaves giftcard!
Klik hier

OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch

OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch
OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch OUTLET - Retro Classic dressoir Ruijch

Outlet Conditie

Betreft een showroom product met verkleuring aan de bovenzijde zoals te zien is op de getoonde foto's. Deze verkleuring heeft plaatsgevonden door het zonlicht. De originele verpakking van dit product ontbreekt maar het dressoir kan wel worden opgestuurd.
De Retro Classic dressette van Ruijch is onderdeel van de Retro Classic serie.
De Retro Classic dressette kenmerkt zich door zijn Retro design uit de jaren 60 en strakke asymmetrische lijnen. De dressette is van mat grijs MDF, met deurtjes van walnootfineer. Deze combinatie geeft een warme uitstraling. De dressette heeft 2 schuifdeuren aan de linkerkant en 1 open vak en 1 lade aan de rechterkant. De lade kun je, door erop te drukken, openen. Ieder vak heeft een legplank die je eruit kunt halen en op drie hoogtes kunt leggen.

- Retro design.
- Mat grijs MDF, deurtjes van walnootfineer.
- Inclusief legplanken in 3 hoogtes verstelbaar.
- Door op de lade te drukken, opent deze.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over dressoirs of over een ander product van Ruijch dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake het Retro Classic dressette van Ruijch en vele andere musthaves.

OP VOORRAAD

✓ Gratis bezorging
✓ 100 dagen retourtermijn

Normale prijs: € 999,00

Nu voor: Excl. BTW: € 495,37 Incl. BTW: € 599,40

Bekijk de voorwaarden

Product informatie

Extra informatie

Outlet Conditie C
Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
EAN 7101426872462
Productnummer RCD160
Merk Ruijch
Kleur Grijs
Materiaal Hout, MDF
Hoogte 70cm
Breedte 160cm
Diepte 45cm
X
Wilt u een advies of een offerte voor dit product? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Uw gegevens

* Verplichte velden

GRATIS GIFTCARD
GRATIS GIFTCARD