Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


Rexite

Rexite

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rexite

Alweer veertig jaar is Rexite actief in de sector van de meubels en accessoires.Naast het klassieke kantoormeubilair en accessoires, omvatten de collecties stoelen en krukjes, tafels en bureaus, boekenkasten, kapstokken, wandklokken en nog veel meer. In eerste instantie was het hoofddoel om kantoormeubilair en accessoires die niet voldoen aan vooraf vastgestelde formules te maken. Dankzij hun creatieve originaliteit, de speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van de materialen en hun functionele efficiëntie, trokken Rexite objecten snel de aandacht van het publiek en in slechts een paar jaar werd de kleine, dynamische onderneming een leider in zijn sector.

Musthaves.nl is officieel dealer van Rexite

Voor de producten van Rexite ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Rexite, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Rexite en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!