Rizz

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
9 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
9 Items
32

RiZZ

RiZZ is een in 1941 opgericht familiebedrijf, een onderneming dat is begonnen als borstelfabriek door de familie Zuiddam. Sindsdien heeft het bedrijf zich herhaaldelijk uitgevonden maar na 70 jaar blijven een aantal zaken onveranderd: Een toewijding aan vakmanschap, een sterke lange-termijnfocus en de kenmerkende stijl van een familiebedrijf, zowel in eigendom als in management. Deze eigenschappen maken RiZZ het bedrijf wat het nu is. Medio 2004 begon de borstelfabriek aan een turbulente zelfontwikkeling ten gevolge van de veranderingen in de zakelijke doelgroep. Klanten waren niet snel meer tevreden met "slechts" simpele kwalitatieve maar doeltreffende producten. Het oog mocht tenslotte ook wat willen en het was de tweede generatie van de familie Zuiddam die hier op in sprong. Zij drongen erop aan te zorgen voor mooie ontwerpen voor alle producten, “want er is geen vreugde in het maken van lelijke dingen”.

Design én kwaliteit

Sindsdien is RiZZ zich gaan focussen op zowel design als kwaliteit, en zij hebben deze kenmerken altijd voorop laten staan. Zo heeft het bedrijf internationaal mogen doorbreken in 2007 met een bijzondere deurmat op de Maison et Objet designbeurs in Parijs, en hebben zij duizenden tevreden gebruikers wereldwijd mogen bedienen. In april 2013 was de RiZZ | De entrée collectie klaar om aan de wereld gepresenteerd te worden. Het perfecte podium voor de presentatie werd gevonden bij Ventura Lambrate in Milaan, de Nederlandse design hotspot tijdens Il Salone di Mobile. Sebastiaan: “Ons expertisevlak is de entree, de centrale plek die vele dagelijkse bezigheden accommodeert en waar eerste indrukken worden opgedaan. Er werd een ontwerpfilosofie ontwikkeld die de verschillende functies van de entree verbetert, zowel binnen als buiten, onderwijl immer de strakke en tijdloze designtaal vasthoudende”.

RiZZ duurzaamheidsvisie

Ook werd een duurzaamheidsvisie ontwikkeld. RiZZ gelooft in tijdloze stukken die je bij je wilt houden, ongeacht hoe vaak je je huis opnieuw inricht of verhuist. Daarom maken zij producten die de tand des tijds weerstaan en zelfs passen in verschillende stijlen en op verschillende plaatsen. Elk product is ontworpen om de milieu-voetafdruk te minimaliseren.

Musthaves.nl is officieel dealer van RiZZ

Voor de producten van RiZZ ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van RiZZ, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over RiZZ en vele andere top designmerken.
To Top